HRVATSKA MODA

Kolekcija kao stvorena za novogodišnji party

Nova kampanja mlade dizajnerice Matee Stubičar 

novoj kampanji dizajnerica Matea Stubičar predstavlja svoju treću kolekciju inspiriranu koktel zabavama, onima u hladnijim danima kao što su blagdanska slavlja ili novogodišnji partiji.

 
Odjeća je zamišljena tako da se može kombinirati za večernja party izdanja, ali i dnevna. Kao i u prethodnim kolekcijama, kod Mateinih komada uvijek se osjeća dašak glamura kao i ženstvenost i profinjenost koji čine osobni potpis dizajnerice. Neizostavna crna boja, baršun i šljokice čine okosnicu Mateine kolekcije, dok su svileni cadi i umjetno krzno materijali kojima dizajnerica opisuje svoju viziju.
  
 
Kolekcija se sastoji od baršunastih haljina, ženstvenih suknji, uskih ili pak s bogatim volanima, obogaćenih i s nekoliko varijanti šljokičastih crnih haljina, idealnih za doček Nove godine. U kolekciji se nalazi i popularni midi kombinezon i za ovo doba godine neizostavna bunda od umjetnog krzna.
  
 
Karakteristike prošlih kolekcija mlade dizajnerice protežu se i u ovoj – snaga žene, njezina nezavisnost i samopouzdanje, izgrađenost i uspješnost, što se očituje kroz sofisticirane materijale i krojeve koji odgovaraju svakoj ženskoj figuri. U ovoj kolekciji može se pronaći ponešto za svaku djevojku, a uskoro i dečka, jer slijedi i mini kolekcija kapa i majica za oba spola.
     
 
Foto/Edit: Karlo Hečimović
Styling: Mimi K. Rončević
Model: Marija Magdalena Šepak (Talia model)
Makeup: Samanta Mihaela Šafran
Objavljeno: 28.12.2015. u 10:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p