HRVATSKA MODA

Kolekcija kao stvorena za street style zvijezde

Nova kolekcija s potpisom brenda Larie

Domaća dizajnerica Marina Matić svoje kreacije stvara u srcu glavnog grada, no njezin talent i trud prepoznati su u svim dijelovima Lijepe naše, kao i izvan njezinih granica.

Marina, široj publici poznatija kao Larie, iz godine u godinu oduševljava kreacijama koje stvara, ali i svakodnevno nosi, zbog čega je i sama postala street style zvijezda. Marina, u svaki komad sa svojim potpisom unosi dozu svoje zaigranosti i želje da svjetske modne metropole približi baš svakoj svojoj klijentici. To se može zaključiti već i samog naziva njezine nove kolekcije za jesen/zimu 2018./2019. "New York, Paris, Milan, London Fashion Week" koju nam je savršeno predočila talentirana fotografkinja Karmen Poznić.


Pred njezin objektiv stale su manekenka Dora Sabljić, ali i sama Marina, koje je šminkom dodatno uljepšala vizažistica Dijana Sajko i zbog kojih će light pink, nude lila te neizostavna crna boja, koje prevladavaju kolekcijom, nadolazeće sezone biti poželjnije nego ikad.


Kao što smo to već navikli vidjeti od dizajnerice koja je u vrlo kratkom roku osvojila srca publike, u kolekciji ćete tako pronaći odijela koja odišu pariškim chicom, ali i ona šljokičasta u kojima će svaka žena vrlo lako naglasiti svoj seksepil. Kaputi i jakne u jedinstvenoj Marininoj verziji, kao i neizostavne haljine, ukrašeni su metrima traka, resica, perli i šljokica. Tu su i lepršave haljinice s ručno izvezenim ukrasima koje dizajnerica kombinira s čvršćim materijalom te spaja nekoliko boja u jednom modelu. Kolekcijom prevladavaju "kraljevski" materijali kao što su pamuk, vuna, kašmir i muslin svila.


Svaka od spomenutih modnih metropola piše svoje street style priče kojima vladaju različiti modni zakoni. No svjetska putnica Larie pronašla je način kako ih sve spojiti u jedan jedini zakon ove jesensko-zimske sezone: budite jedinstvene, chic i seksi u kreacijama čiju su posebnost dočarale zagrebačke ulice koje su u trenu postale peta na popisu svjetskih modnih metropola.

Foto: Karmen Poznić
Modeli: Dora Sabljić i Marina Matić
Make up: Dijana Sajko
Scenografija: Nikolina Lacković Mandić i Matea Makelja
Objavljeno: 08.08.2018. u 12:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p