HRVATSKA MODA

Kolekcija Nike Čuić za Fashionclash Festival u Maastrichtu

Kampanja za kolekciju περιπέτειες / peripeteies

NIKA TOM

Nika Čuić, 26-godišnjakinja koja stoji iza brenda NIKA TOM, u subotu će, uz još 32 dizajnera iz cijelog svijeta, predstaviti svoju novu kolekciju na Fashionclash Festivalu u Maastrichtu, prestižnom interdisciplinarnom modnom događaju orijentiranom prema novoj generaciji dizajnera.

Nova kolekcija περιπέτειες / peripeteies nastala je propitkivanjem definicije realnosti te granice između nje i realnosti stvorene našim umom. Što je realnost i kako je opisati pitanje je na koje se rijetko kad može odgovoriti. Je li stvaran svijet , odnosno onaj koji nas okružuje, samo potvrda naših uvjerenja i očekivanja? S druge strane, naš um živi svoj svijet stvoren međusobnom povezanošću sebe i proživljenog iskustva. On je bijeg između konačnog i beskonačnog. Dopuštajući umu ispreplitanje sa stvarnošću omogućuje nam stvaranje svoje stvarnosti koja je teško opisiva riječima i razumljiva samo nama .Cilj kolekcije bio je izbalansirati ta dva svijeta na komadu odjeće i dopustiti im da neometano funkcioniraju u svojoj kontradiktornosti.


 Kampanja je snimljena u Galeriji Kranjčar u suradnji s fotografkinjom Teom Gabud. Kristina Atletić zaslužna je za make up, Nikolina Špiljak iz salona Nicole-Nicole za frizuru, Ana Šolić za grafičku obradu, dok se ovoga puta kao model našla Lucija Mandekić.

Foto: Tea Gabud
Objavljeno: 27.06.2017. u 09:55

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p