HRVATSKA MODA

Kolekcija sezone na velikom sniženju

Instant Chic by Robert Sever čeka vas u Bipi

FHR Robert Sever 
 
Nakon izuzetno uspješne ljetne kolekcije koja je izazvala veliki interes kupaca, posljednja suradnja FASHION.HR-a s poznatim modnim brandom Robert Sever ponovno je oduševila mnoge domaće trendseterice.

Modna linija FASHION.HR by Robert Sever pod nazivom Instant Chic nastavak je suradnje kreativnog tima FASHION.HR-a s vrhunskim domaćim dizajnerima s ciljem stvaranja jedinstvenih mini kolekcija koje svojom pristupačnošću i trendi dizajnom osvajaju tržište. Ova dizajnerska kolekcija dostupna je u svim trgovinama lanca drogerija Bipa, a sve trendseterice koje još nisu nabavile svoj komad ovih dana će to moći učiniti po nižim cijenama. Za majicu ćete tako morati izdvojiti 119,90 kuna, dok će vas haljina koštati 139,90 kuna.
 
FHR Robert Sever
FASHION.HR by Robert Sever mini kolekciju čine odjevni komadi neophodni za chic izgled svake žene: haljina, majica, remen s dugačkim resama, remen s printom, torbica i pašmina. Ideja dizajnera bila je napraviti nekoliko modnih komada koji će zajedno, ali i odvojeno s drugim odjevnim komadima učiniti da se žena osjeća posebno i chic. Krojevi su vrlo jednostavni, ali zanimljivi i bogati detaljima. Kad su u pitanju boje, dizajneri prate svjetske trendove ove sezone: siva i ljubičasta u kombinaciji s crnom i zelenom, koje se lako kombiniraju s ostalim bojama što ovu kolekciju čini još poželjnijom.
 
FHR Robert Sever 
FHR Robert Sever 
FHR Robert Sever119,90 kunaFHR Robert Sever
139,90 kuna
Objavljeno: 21.12.2014. u 12:59
Tagovi: Robert Sever, bipa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p