HRVATSKA MODA

Kolekcija Zorana Aragovića inspirirana pop artom i stripom

Žarke boje i geometrijski printevi u kolekciji poznatog dizajnera

Bite my style 
Zoran Aragović za svoj brand BiteMyStyle već nekoliko sezona dizajnira odjeću inspiriranu stripom i pop art-om, no ovog puta se odlučio tu modnu priču pretočiti u fotografiju te je snimio kampanju za čije je vizuale zadužena fotografkinja Karmen Poznić.
 
Kolekcijom uz strip dominiraju žarke boje poput crvene, žute i plave te geometrijski printevi poput točki i prugica. U iščekivanju Aragovićeve nove kolekcije koju će predstaviti na BIPA FASHION.HR Cruise Collection, poklonice njegovog modnog izričaja doći će na svoje s ovom prepoznatljivom pop art kolekcijom. Upečatljive boje, uzorci i poruke modni su hit ovog ljeta. 

Dominantni odjevni predmeti kolekcije su već poznate Zoranove korzet haljine s tilom te pencil suknje i crop topovi s BiteMe porukom. Uz odjeću brand BiteMyStyle predstavlja i kolekciju nakita koju je osmislio u suradnji s Lolinom kućnom manufakturom koja je u glavnom izrađena od pleksiglasa s printom stripa koji se pojavljuje i na samim kreacijama. U ulozi zaštitnih lica ove strip i pop art kampanje odlično su se snašle Lucija Beden i Ivona Bevanda iz agencije Talia Model. Frizuru potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska, a make up je djelo Ivane Bilandžije za brand Illamasqua.
 
Bite my style 
Bite my style 
Bite my style 
Bite my style 
Bite my style 
Bite my style 
Bite my style 
Bite my style 
Bite my style 
Bite my style 
Bite my style 
Foto: PR
Objavljeno: 09.06.2015. u 11:21

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p