MODNI DODACI

Kragrlica predstavlja 'pametni' nakit

Novi editorijal popularnog domaćeg brenda nakita

Kragrlica

Spoj minimalizma i pomaknute elegancije s edgy elementima te kontrast srebra i mjedi glavne su karakteristike Flux SS17 kolekcije Kragrlica naušnica. Najzanimljiviji dio priče jest taj što se radi o „pametnom“ nakitu, što znači da su naušnice nosive na više načina i da je njihove elemente moguće kombinirati i spajati prema želji te ih tako prilagođavati odjevnim kombinacijama. Jedan od modela poseban je po tome što je nosiv na čak 25 različitih načina.

U ulozi modela ovaj put je zablistala Melanie Malike Acorlor koja je mnoga srca osvojila nastupom u hrvatskom The Voiceu. Melanie i njen bend Malike ovih dana snimaju svoj prvijenac pa ćemo uskoro moći uživati u zanimljivim zvucima. Styling kose odlično je odradio Fen Bar, a za prirodan ten i blistav make up zaslužna je Maja Bokun, direktorica edukacije u Bahlen Beauty Studiju. U stylingu su čaroliju unijele naša poznata stilistica i blogerica Barbara Repe te njena asistentica Iva Bakmaz, koristeći bezvremenske komade Blackpearl by Sara Lončarić. Fotografiju potpisuje talentirana Tjaša Kalkan kojoj je ovo bio prvi izlet u modne vode, a čija je izložba fotografija pod nazivom "Dijalozi" trenutno postavljena u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

"Kolekcija je nastala tijekom zimskih mjeseci kao dio završnog ispita i odražava estetiku mog osobnog ukusa. Trebala je ostati u privatnoj zbirci, ali sam je na nagovor kolega i prijatelja, a ponajviše zbog činjenice kako uopće ne nosim nakit, odlučila podijeliti s javnošću", izjavila je Ana Kuliš, dizajnerica i osnivačica popularnog brenda nakita Kragrlica.

Foto: Tjaša Kalkan

Objavljeno: 04.04.2017. u 14:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p