HRVATSKA MODA

Kragrlice savršeno grle vrat

Glumici Amandi Prenkaj odlično stoji Kragrlica
Amanda Prenkaj  
Domaći brand Kragrlica ovih je dana izbacio editorijal za jesensko-zimsku kolekciju nakita pod nazivom Retro Futurism. Na fotografijama se pojavljuje mlada glumica Amanda Prenkaj koja se odlično snašla u ulozi modela te zaigrano koketirala s kamerom, poigravajući se raznim emocijama.
 
Za fotografije je zaslužna Iva Grdić, naš model s trenutnim boravištem u Londonu. Iva je smisao za fotografiju izbrusila još za svojih pariških dana kada je pokrenula dnevnik s fotografijama zanimljivih lica iz svijeta mode. Prirodan i nenametljiv make up djelo je naše artistice Tonke Nujić koja je majstorica filmske šminke.
 
Amanda Prenkaj
Futuristički pristup kolekciji očituje se u pravilnim linijama s vrlo malo detalja, no jednostavnost je nadoknađena prugastim kombinacijama boja koje odišu inspirativnim retro duhom. Minimalizam se očituje i u materijalima, ogrlice su izrađene samo od kombinacije kože i metalnih dijelova.

Ogrlice iz ove kolekcije odličan su detalj koji će podići svaku kombinaciju i vratiti profinjenu živost na naše vratove, kada ih u hladnim danima zaogrnemo košuljama i vesticama.
  Amanda Prenkaj Amanda Prenkaj 
Foto: Iva Grdić
Objavljeno: 10.09.2015. u 08:18

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p