HRVATSKA MODA

Kreacija Matije Čopa u novom spotu Solange

Odlično priznanje našem dizajneru
solange
P
rije nekoliko dana Solange Knowles nas je sve redom obradovala novim albumom, a dugo nismo trebali čekati ni na popratne video spotove. Osim sjajne glazbe i vrhunski produciranih videa modno osviještene Solange, ovoga puta imamo i dodatni razlog za veselje. Naime, u video spotu za pjesmu Cranes In The Sky pojavljuje se i kreacija našeg modnog dizajnera Matije Čopa!


Poznata po svom eklektičnom modnom stilu, uvijek zanimljiva Solange je dokazala i kako podržava mlade inovativne dizajnere te se nipošto ne boji eksperimentiranja, a među sjajnim kreacijama našla se i ona Matije Čopa, čime je naš dizajner nastavio osvajati inozemnu modnu scenu. Podsjećamo, kreacije s njegovim potpisom već su krasile i spot Lady Gage, kao i Igre gladi.

solange
''Na spotu Solange surađuje s mladim inovativnim dizajnerima, čime je potvrdila kako voli eksperimentirati s modom. Mislim da se object 12-1 odlično uklopio u lokacije snimanja i u samu pjesmu. Stilistica pjevačice me kontaktirala direktno, vidjevši object 12-1 u Londonu na izložbi RCA'', ispričao nam je Matija.

Na izložbi Work In Progress pokazuju se radovi studenata RCA i namijenjena je modnim insajderima, a rad koji je Matija tamo prikazao može se vidjeti i u Muzeju za umjetnost i obrt. Premda je prikazan bio crni model, stilistica je iz portfolija našeg dizajnera odabrala bijelu verziju koja se doista genijalno uklopila u video.

solange


M.M.
Foto: YouTube, Matija Čop
Objavljeno: 03.10.2016. u 11:29

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p