HRVATSKA MODA

Kreacije Juraja Zigmana na Brit Awardsima!

Djevojke iz benda Little Mix u kreacijama domaćeg dizajnera
juraj zigman little mix
D
odjelu nagrada Brit Awards održanu 22. veljače spektakularnim nastupom otvorile su djevojke iz britanskog benda Little Mix i to u kreacijama hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana.

Zigmanove atraktivne kreacije već su odavno osvojile domaće pjevačice koje su upravo njega birale da im dizajnira odjeću za nastupe, a ovoga puta svoju suradnju proširio je van granica Hrvatske i odjenuo britanski girl bend Little Mix. Fotografiju kreativne suradnje dizajner je podijelio na svom Instagram profilu i u roku od nekoliko sati dobio velik broj čestitki i pohvala fanova, ali i kolega. Zanimalo nas je kako je došlo do suradnje pa smo popričali sa samim dizajnerom. 

"Mogu vam reći da se radi o jednoj vrlo ugodnoj, profesionalnoj i kreativnoj suradnji. Drago mi je kada se moj rad prepoznaje i van naših granica i kada klijenti traže baš moju estetiku. Dogovori su tekli vrlo opušteno i dana mi je apsolutna sloboda što je dokaz da bez obzira na to što netko nije imao moj komad u rukama ima apsolutno povjerenje u moj rad i to na osnovu onoga što može vidjeti na mojim društvenim mrežama. Kao i uvijek tako i u ovom slučaju ja nisam došao do njih nego oni do mene i to je dokaz da granica za kreativan i kvalitetan rad nema. Cure su oduševljene kao i cijeli tim, Sony records itd. Ovo je samo početak suradnje pa tko zna što još možemo očekivati. Siguran sam da u ovoj godini dolaze i druge zvijezde na red, puno radimo po tom pitanju i trenutno vam mogu reći da bez obzira na to što sve postaje vrlo ozbiljno istovremeno postaje i zabavnije i kreativnije jer da nema tih faktora u poslu onda ništa ne bi imalo smisla", podijelio je s nama svoje dojmove dizajner, a mi mu želimo još uspješnih kreativnih suradnji.

juraj zigman little mix
juraj zigman little mix
T.K.
Foto: Getty Images i Instagram
Objavljeno: 23.02.2017. u 09:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p