HRVATSKA MODA

Krie design najavljuje buntovno proljeće

Nova kolekcija dizajnerice Kristine Burje uskoro na BIPA FASHION.HR-u

Krie design
 
Nova kolekcija Krie designa, proljeće/ljeto 2015. nudi nam pravo modno osvježenje i po prvi put predstavlja i mušku liniju. U kolekciji će biti i uniseks komada, što Kristinu posebno veseli. Sve to prikazuju i najavne fotografije kampanje koju potpisuje modni fotograf Goran Čižmešija, a zaštitna lica su modeli Marija Perković, Mihael Slivečko, Filip Kordić i Filip Staničić, modne agencije Egoist model management.

Dizajnerica Kristina Burja inspiraciju je pronašla u 70-tim godinama prošlog stoljeća i cijelu atmosferu tog vremena prikazati će 19. ožujka, na modnoj reviji u sklopu događaja BIPA FASHION.HR.

Krie design
 
Krie design svoje prepoznatljive krojeve razrađuje, te ih u ovoj kolekciji obogaćuje volanima i fluidnim, lepršavim haljinama u ženskoj liniji. Muška linija sastoji se od casual odjevnih predmeta, koji se osim po udobnosti i prirodnim tkaninama ističu i po vrlo pristupačnim cijenama. Prevladavaju pastelne boje koje će ove sezone vladati ulicama, a mnogi komadi imaju naglašene segmente originalnim printom, koji je postao zaštitni znak Krie designa.
 
Krie design
 
Etno elementi su također i dalje prisutni, kako u krojevima i dizajnu, tako i u motivima i printu. Pleter je kao uzorak bio veliki hit prošle kolekcije, a sada ga pronalazimo na proljetnim kaputima i haljinama. Kristina Burja razvija svoju modnu priču o ženi koja voli istaknuti svoju ženstvenost ali ne želi sakriti svoju snagu i moć pred muškarcem koji je prati na tom putu.

Foto: Goran Čižmešija
Objavljeno: 04.03.2015. u 09:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p