HRVATSKA MODA

Kristina Burja oduševila milansku modnu publiku

Dizajnerica predstavila kolekciju na Green Fashion Weeku

Kristina Burja

Modna dizajnerica Kristina Burja predstavila je svoju aktualnu Krie design kolekciju u svjetskoj prijestolnici mode Milanu, na modnom događaju Green Fashion Week, kojemu je glavni cilj poticati održivi razvoj u modnoj industriji. Ovom internacionalnom projektu kojeg podržava United Nations, naša uspješna dizajnerica priključila se ovog proljeća u Abu Dabiju, gdje je održala dvije revije i predstavila svoj koncept održivog razvoja.

Osim tkaninama koje su ekološki prihvatljive, veliki naglasak je na smanjivanju otpada u samoj proizvodnji. Kristina Burja mnogo pažnje pridaje upravo krojenju kreacija koje su sastavljene iz više dijelova zbog maksimalne racionalizacije. Njezine kreacije dobivaju pozitivne kritike svjetske publike što je veliko priznanje i poticaj za daljnje poslovne korake Krie designa.

Kristina Burja
Promo video Green Fashion Weeka i editorijal, za koji su odabrane Krie design kreacije, snimljen je na atraktivnoj lokaciji „Vertikalnih šuma“ u Milanu. 10 000 kvadratnih metara šume smješteno je vertikalno na dvije stambene zgrade, a sve u svrhu očuvanja ekologije.

Našoj dizajnerici Kristini Burji organizatori su već uručili pozivnicu za proljetno izdanje ovog hvalevrijednog ekološkog projekta Green Fashion Weeka, koji će se održati u Los Angelesu.

 

Foto: Marilù Venditti

Objavljeno: 05.12.2016. u 10:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p