HRVATSKA MODA

Kristina Burja predstavila kolekciju u Sanremu

Uspjeh domaće dizajnerice 

Kristina Burja

Dizajnerica Kristina Burja uspješno predstavlja svoj rad izvan granica Hrvatske. Nakon Rima i Abu Dhabija dobila je poziv iz Sanrema, da na pozornici veličanstvenog teatra Ariston, koji je domaćin prestižnog glazbenog festivala Sanremo, predstavi Krie design.

 
U sklopu događaja Ariston Comic Selfie, Kristina je pokazala dio kolekcije koju je nedavno predstavila na BIPA FASHION.HR Cruise Collection.
 
„U Sanremu sam održala selfie fashion show u kojem su manekenke predstavile moj dizajn kroz slikanje selfija. Zanimljivo iskustvo, kao i sam Sanremo koji me očarao i privatno i poslovno. Vlasnik teatra Ariston, gospodin Walter Vacchino ukazao mi je veliku čast smjestivši me u ekskluzivnu garderobu broj 100, koja je rezervirana za zvijezde poput Monice Belluci“, ispričala je Kristina Burja koja je u Sanremu imala i ulogu ambasadorice svjetskog projekta Green Fashion Week koji će u listopadu imati svoje drugo izdanje. Za taj događaj, koji će se održati na atraktivnoj destinaciji, dizajnerica Kristina Burja već priprema kolekciju i veseli se suradnji i druženju s dizajnerima iz cijelog svijeta.
  Krie Design Guido Dolci, vlasnik Major Model Managmenta iz Milana, Kristina Burja i Walter Vacchino, vlasnik teatra AristonGuido Dolci, vlasnik Major Model Managmenta iz Milana, Kristina Burja i Walter Vacchino, vlasnik teatra Ariston 
 
Foto: PR
Objavljeno: 23.08.2016. u 09:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p