HRVATSKA MODA

Kristina Šalinović ponovno u ulozi modela

... u kampanji za nakit domaćeg brenda Kragrlica
Kristina Šalinović
novoj FW16/17 kolekciji Kragrlica nakita pod nazivom FROZEN naglasak je na minimalizmu i kontrastu geometrijskih i nepravilnih oblika. Uz kožu i metale, dizajnerica je sjajno uklopila i ručno obrađene grane hrasta, tako da svaki komad nakita priča vlastitu priču. Brend Kraglica još je jednom potvrdio kako je nakit koji izlazi iz njegove radionice stvoren za djevojke sa stavom.

Nakon dugo vremena, iza objektiva je stala naša Kristina Šalinović, model i poduzetnica koja podržava domaći dizajn pa je tako za stajling kose bio zadužen njen novootvoreni Fen Bar u Varšavskoj.

Svoja vrata kreativcima je otvorio i Dboxx concept store u Petrinjskoj i poslužio kao baza cijelog snimanja te ustupio domaće dizajnerske komade odjeće u kojima je Kristina zasjala od glave do pete. Blogerice Sisterstime La, Andriana i Leonarda Gazić, također pobornice domaćeg dizajna, pobrinule su se za stajling i pokazale da se domaća dizajnerska scena zaista ima čime pohvaliti. Ivančica by Ivančica Hrustić, Manufraktura Design, Yuniku, Blackpearl by Sara Lončarić samo su neki od brendova uključeni u ovu priču...

Makeup je odradila odlična Maja Bokun za Bahlen Beauty Studio, a fotografije potpisuje Denis Lesjak.

Kristina Šalinović
Kristina Šalinović
Kristina Šalinović
Kristina Šalinović
Kristina Šalinović
Kristina Šalinović
Kristina Šalinović
Foto: Denis Lesjak
Objavljeno: 24.09.2016. u 08:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p