HRVATSKA MODA

Kul djevojke obožavat će Anu Bogdan!

Nova kolekcija na pisti BIPA FASHION.HR-a

Ana Bogdan 
Druga revija treće večeri na pisti BIPA FASHION.HR-a pripala je mladoj i talentiranoj dizajnerici Ani Bogdan koja je novom kolekcijom dokazala kako je prava modna kameleonka koja svoje modne priče vrti oko različitih linija inspiracije i baš uvijek dočara priču vjerno i dosljedno.

Nakon što se zagrebačkoj publici predstavila svojom debitantskom kolekcijom inspiriranom rimskim legijama te nastavila u posve drugačijem tonu nadahnuta slikarstvom, sinoć je zagrebačkoj publici prezentirala neodoljivo kul kolekciju koja će zasigurno osvojiti sve djevojke sa stavom. U koloritu koji se proteže od bordo preko sive i crne te tek ponešto bijele boje, dizajnerica je isplela svoju modnu priču koju možemo sasvim lako zamisliti kako oživljava na zagrebačkim ulicama. 
 
Ana Bogdan   
Ana Bogdan   
Posebnu čar kolekcije donijeli su detalji poput resica na neočekivanim mjestima odjevnih komada, komadi od kože te motivi ruže koji su se, u prepoznatljivom tonu dizajnerice, pojavili oslikani na tkanini. Haljine iz nove kolekcije imale su šarm jednostavnosti no u skladnom padu su se doimale odličnima, kao i lijepo skrojeni kaputi u pravim jesenskim nijansama. U super trendi komade poput smeđe midi suknje Ana je unijela dašak inovacije u obliku podsuknje koja je izvirivala ispod ruba, a kroz kolekciju se provukao i popularni baršun te boho resice koji se su zadnji hit sezone. Izvrsno!
 
Ana Bogdan 
Ana Bogdan 
T.L.
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production 
Cijelu kolekciju Ane Bogdan pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 30.10.2015. u 08:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p