HRVATSKA MODA

Kulerska moda Marine Obradović

Etablirana dizajnerica predstavila novu kolekciju
-->

Otvorenje još jedne sezone Dove FASHION.HR-a prošlo je u znaku Marine Obradović, talentirane dizajnerice koja je ove godine udružile snage s Podravkom kako bi obožavateljima, ali i široj javnosti, dokazala kako i kuhinjske pregače mogu biti drugačije.

Uz lijepa lica Podravkinih rukometašica i ledeno sive dizajnerske pregače startala je nova sezona Dove Fashion.hr-a, a Marina Obradović uskoro je demonstrirala zašto je domaća publika toliko cijeni.

Kolekcijom za proljeće/ljeto 2013. dala je do znanja kako djevojka koja nosi njen dizajn nije žrtva trendova već projekcija jedne kulerske osobnosti koja uvijek traži nešto više - kreacije u sivoj, ponajviše koktel haljine namijenjene zabavnim druženjima, u svojoj su suštini oda jednostavnoj eleganciji premda donose splet zanimljivih detalja (ponajviše stvorenim geometriziranim formama).

Suptilno postavljen patent na leđima, slojevi materijala i određeni dizajnerski zahvati "lomljenja" očekivanog, tipičan su način njene komunikacije s publikom.

Uz kobalt plave nijanse, koje je tako suvereno namijenila širokim palazzo hlačama i završnoj maxi haljini kojom je zatvorila reviju, Marina je dokazala kako još uvijek ima snage za stvaranje pročišćene vizije moderne žene koja želi spojiti komadić seksepila s onim, prečesto zanemarenim, svijetom promišljenog dizajna u kojem caruje već sezonama.

 

 

 

Marko Banjavčić

Fotografije: Goran Čučković

Objavljeno: 11.10.2012. u 09:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p