HRVATSKA MODA

Kultne cipele stigle u Zagreb

Izložba najpoznatijih ženskih cipela na svijetu
We love shoes 
Jučer je u društvu poznatih hrvatskih ljubitelja i ljubiteljica cipela, u suradnji s FOX life u City Centeru one East, otvorena izložba najatraktivnijih cipela na svijetu, koje su izradili Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Christian Louboutin i Vivienne Westwood. Izložba We Love Shoes, koja je nakon londonske prezentacije očarala i zagrebačku publiku, donosi po prvi put u Hrvatskoj, pedeset vintage i aktualnih modela cipela koje su obilježile modnu, glazbenu i filmsku industriju.

Među brojnim cipelama koje su nosile svjetske fashion ikone, kao što su Victoria Beckham, Janet Jackson, Kim Kardashian, Alicia Keys, Rita Ora, posebice se ističu modeli koji su doživjeli planetarnu popularnost nakon emitiranja kultnog serijala „Seks i grad“. Uz filmske cipele, glamurozna izložba donosi remek djela koja su postala sinonim za luksuz i seksepil, a pojedini modeli iz postava postižu vrtoglave vrijednosti od nekoliko tisuća američkih dolara. Izložba We Love Shoes bit će dostupna i za posjetitelje City Centera one Zagreb West tijekom lipnja, a krajem tog mjeseca te početkom srpnja originalne i jedinstvene cipele moći će se razgledati u City Centeru one Split.
 
Jimmy Choo 
Christian Louboutin  
Christian Louboutin
 
Izložbu kultnih cipela došle su razgledati brojne poznate osobe poput Ive Balaban, Iris Androšević, Jelene Perčin, Mirjane Mikulec, Tamare Garbajs, Tatjane Jurić, Karmele Vukov Colić, Ive Šarić Leko, Renate Sopek, Edite Misirić, Ane Begić Tahiri, Martine Podgorski, Ivane Mišerić, Tihane Harapin Zalepugin te brojnih drugih.
 
Tatjana Jurić, Edita Misirić, Renata Sopek i Ana Miščević
Tatjana Jurić, Edita Misirić, Renata Sopek i Ana Miščević
 
Tihana Harapin Zalepugin Tihana Harapin Zalepugin
 
Iva BalabanIva Balaban
 
Jelena Perčin i Iva Šarić LekoJelena Perčin i Iva Šarić Leko
 
Ana Miščević, Edita Misirić, renata Sopek i Mirjana Mikulec
Ana Miščević, Edita Misirić, Renata Sopek i Mirjana Mikulec
  
Tatjana JurićTatjana Jurić
 
Foto: PR
Objavljeno: 28.05.2015. u 10:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p