HRVATSKA MODA

LANA KLINGOR I KRISTIJAN BELUHAN VODITELJI FORD SUPERMODELA

U srijedu se u zagrebačkom Hypo Expo centru održava izbor hrvatske predstavnice za svjetski natječaj FORD SUPERMODEL.

Pjevačica Lana Klingor i pjevač Kristijan Beluhan voditelji su izbora hrvatske predstavnice za predstojeći svjetski izbor FORD SUPERMODEL koji se u srijedu 03. prosinca od 20:00 sati održava u zagrebačkom poslovnom Hypo Expo centru.

«Iznimno mi je drago da sam uz Kristijana dobila priliku biti domaćicom ovogodišnjeg nacionalnog izbora FORD Supermodel osobito što se ovaj izbor svojom produkcijom i organizacijom bitno razlikuje od ostalih izbora!», komentirala je ususret ovotjednom izboru pjevačica Lana Klingor. L. Klingor svoju je profesionalnu karijeru započela prije devet godina u glazbenoj skupini E.T.. Prije dvije godine izdala je prvi samostalni album, koji je značio i velike promjene u njezinu životu. Svojevremeno je uređivala i vodila talk show «Tri Lane» na televiziji Z1.

Kristijan Beluhan godinama je bio vokal skupine Mayales s kojima 1999. godine izdaje uspješan album trajno pomičući standarde na domaćoj glazbenoj sceni, a prije nekoliko godina započeo je samostalnu glazbenu karijeru. Prošle godine objavio je samostalan album „Skretanje", a hitovi s albuma vrlo su brzo zauzeli vodeća mjesta domaćih glazbenih ljestvica. Već je jedanaest godina u stalnom angažmanu u Operi HNK u Zagrebu. O ulozi voditelja i domaćina ovogodišnjeg FORD Supermodel izbora izjavio je: «Ovo je jedan novi izazov za mene i iznimna mi je čast raditi s ljudima koji su u vrhu svoje profesije u zemlji, a osobito me veseli suradnja s Lanom, koju sam oduvijek respektirao kao jednu talentiranu i radišnu mladu damu! Uvjeren sam kako će biti teško odabrati najljepšu djevojku jer sve imaju onaj važan faktor „x"!».

Hrvatsku FORD SUPERMODEL predstavnicu odabrat će stručni ocjenjivački žiri sastavljen od istaknutih osoba iz modnog i medijskog svijeta među kojima su: predstavnica agencije FORD - Iris Minier, poznata makeup artistica - Vesna Ebenhan, FORD SUPERMODEL Hrvatske 2007. - Nives Vinčić, modni teoretičar Nenad Korkut, fotografkinja Mara Bratoš, modni stilist Romano Decker i glavna urednica magazinaThe Best Shop Sandra Dragičević.

Petnaest FORD Supermodel finalistica domaćoj će se publici predstaviti u kreacijama hrvatskih modnih dizajnera među kojima su: Ani Ani, Matija Vuica, Zoran Mrvoš, Linea Exclusive, Envy Room, Fjaba, Ivica Klarić, Hipy Garden, Arileo, Juraj Zigman, Elfs, Loredana Bahorić, Tihomir Krznarić, modna kuća MAK, dvojac Budoir i Ivica Skoko. 

Objavljeno: 01.12.2008. u 21:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p