HRVATSKA MODA

Laser i narančasto u kolekciji Ane Jagić

Mlada dizajnerica oduševila svojom drugom kolekcijom
Hedra design 
Kada su u igri mladi dizajneri, uvijek je druga kolekcija ona koja ustvari priča mnogo jače i glasnije od one prve. Samo po sebi kao pitanje se nameće ono: jesu li se našli ili se još uvijek traže? Upravo ta slavna druga kolekcija ispričala je mnogo u ime mlade i talentirane Ane Jagić.
 
Nadograđujući priču na onu debitantsku, prošlosezonsku, sinoćnjom je kolekcijom na BIPA FASHION.HR-u pokazala kako gaji specifičnu estetiku koja bi u kratkom vremenu mogla postati prepoznatljivim dizajnerskim potpisom.
  
Hedra design by Ana Jagić
 
U svega jedanaest izlaza Anin HEDRA Design ostavio je dojam promišljenosti i zaokruženosti. Ana ne gaji potrebu za ikakvim kičem i pretrpavanjem suvišnim detaljima, momentu u kojem dizajneri često pokleknu u želji da istaknu originalnost i inovaciju.
  Hedra design by Ana Jagić
 
Njezina je silueta čista i jednostavna, prate je ravne linije, a dozu noviteta unosi dobro promišljenim, nenametljivim detaljima i kombinacijama boja koje konzistentno provlači kroz čitavu priču.
  
Hedra Design
 
Laserski rezani materijal ovoga je puta odigrao glavnu ulogu stvarajući efektan vizualni dojam, a dodatak vibrantne narančaste u spletu zagasitih boja unio je sasvim dovoljnu dozu jačine da kolekciju učini još posebnijom.
  Hedra design by Ana Jagić
 
Što se komada tiče, Ana je kroz prezentaciju provukla sve, od dugih hlača, kombinezona, haljina, crop topova i suknjica. Promišljenost u detaljima i kompleksnost koju u njima suprotstavlja jednostavnosti, Anina su najveća snaga i ono što bi vro skoro moglo postati prepoznatljivim dizajnerskim rukopisom.
 
Hedra design 

Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
Objavljeno: 20.03.2015. u 08:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p