HRVATSKA MODA

Les Emaux ima novu kolekciju stvorenu za lude blagdanske tulume!

Kolekcija dizajnerskog dvojca u znaku blagdanskog duha i smaragdno zelene!
Službeno je započelo i omiljeno blagdansko vrijeme godine! Od svakojakih zimskih radosti poput ugodnih zimskih šetnji okićenim ulicama grada, prijateljskih druženja uz šalicu omiljenog toplog napitka do sjajnih blagdanskih tuluma! I naravno, onog omiljenog pitanja - što odjenuti?

Ove godine, brend Les Émaux pripremio je 'Special edition CAPSULE no.2' kolekciju u kojoj će se svaka žena osjećati posebnom. Monstera Albi Variegata Deliciosa kao jedan od light motiva nove kolekcije idejno je ukomponirana u razne elemente boja, kroja i dizajna. Boje, koje su ovom dizajnerskom dvojcu vječna inspiracija u kreiranju, ove godine fokusirane su na paletu smaragdno zelenih nijansi.

Plisirana haljina dubokog V izreza, košulja predimenzioniranih rukava ili možda duga crna elegantna haljina otvorenih leđa protkana lame nitima može biti jedan od odabira za neki od blagdanskih partyja. Plisse kao neizostavan element identiteta “Les Émaux žene” ovog puta našao se i na blazer haljini od crne hladne vune kao detalj na rukavima. U svakom pogledu, detalj koji omiljenoj maloj crnoj haljini daje potpuno novu dimenziju. Maksi strukirani kaput koji je zasigurno zvijezda nove limitirane capsule kolekcije spojen od tri različite boje kuhane vune, zaokružuje cjelokupnu ideju kolekcije za zimu 2021. godine.

Ostatak kolekcije pogledajte u nastavku, a više detalja o brendu i novim kolekcijama pronađite na službenim stranicama društvenih mreža brenda.Foto: Denis Butorac
Stilist: Ana Nikačević
Hair: Katica Topčić za Kevin Murphy
Model: Iva Gjopar
Objavljeno: 03.11.2021. u 09:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p