HRVATSKA MODA

Liebeskind Berlin uskoro u centru Zagreba

Modni dodaci koje obožavaju trendseterice svijeta

Liebeskind Berlin 
Torbe popularnog branda Liebeskind Berlin, prepoznatljive po vrhunskom modnom dizajnu, kvalitetnim materijalima i zanimljivim detaljima, uskoro dolaze u Hrvatsku. Brand koji nosi ime jednog od najuzbudljivijih gradova u svijetu, osnovan je 2003. godine, a u dizajnu torbi obuhvaća estetiku i srž umjetničkog i kreativnog Berlina. Atraktivnost, ležernost i opuštenost Berlina, utkana je i u filozofiju branda čije modne dodatke obožavaju trendseterice diljem svijeta.

Taj duh s novim modnim brandom krajem rujna dolazi u Hrvatsku, a otvorenje nove trgovine u samom središtu Zagreba u trgovačkom centru Cvjetni, najavljuje kampanja snimljena na najpoznatijim zagrebačkim lokacijama. Modni fotograf Franjo Matković odlučio je iskoristiti omiljene gradske trgove i spojiti poznatu zagrebačku vizuru s hit torbama jeseni. Izrađene od najkvalitetnije kože, modernog dizajna, Liebeskind torbe su kreirane kako bi ženama olakšale svakodnevicu ali i upotpunile outfite za različite prigode. Utjecaj Berlina u kombinaciji s dozom opuštenosti vidljiv je u svakoj kolekciji torbi i modnih dodataka, što ovaj brend čini jedinstvenim. Pažljivo odabrani materijali, prirodno tretirana koža, najfinije tkanine i s ljubavlju osmišljeni detalji svaki proizvod čine jedinstvenim, baš kao što je i njegova ponosna vlasnica. A ona je žena koja cijeni individualnost. Upravo iz tog razloga Liebeskind Berlin svake godine osmisli šest kolekcija kako bi raznovrsna ponuda zadovoljila i najzahtjevnije obožavateljice.
 
Liebeskind Berlin
Liebeskind torbe mogu se naći u Berlinu, New Yorku, Barceloni, Dubaiu, Beču, Münchenu, Dresdenu, Kölnu, Grazu, Zürichu, Frankfurtu, Hamburgu te više od 50 svjetskih metropola, a od kraja rujna i Zagreb će se naći na toj karti.
 
Liebeskind Berlin 
Berlin Loves Zagreb
Fotograf: Franjo Matković
Model: Nikolina Rak
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy
Make up: Ivana Bilandžija Billy
Objavljeno: 22.09.2015. u 09:33
Tagovi: modni dodaci

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p