HRVATSKA MODA

Linija nakita s potpisom Anite Dujić

Nakit Juno novi je projekt lijepe trendseterice

Naš poznati model Anita Dujić odlučila je svoju kreativnost i energiju ovaj put usmjeriti na liniju nakita pod nazivom Juno.

 
„Inspiracija i želja za svojom vlastitom linijom nakita se javila kada kod nas nisam uspjela pronaći ono što želim nositi. Juno čine nježni, sitni komadi od srebra, koralja i slatkovodnih bisera koji su istovremeno vječni, a opet u trendu. Glavna poveznica je crveni konac kojeg sam ponijela iz Kine, a predstavlja sreću, blagostanje i ljubav. Volim vjerovati da određene stvari utječu na naš tok misli i tjeraju nas da budemo pozitivni, a to je i glavna poruka Juno nakita", ispričala je Anita o svom brendu nakita. 
 
 
Fotografije kampanje potpisuje naša mlada fotografkinja Karmen Poznić, a mediteranskom ozračju cijele priče je doprinio i vrsni frizer Ivica Palinić koji potpisuje frizuru i make up, dok je lokacija prekrasni vrt hostela Shappy u srcu Zagreba.
 
 
  
Nakit Juno se može pronaći u DermaCare centru u Zagrebu te u suvenirnicama Kola Fjaka u Šibeniku i Summer u Puli, kao i na Facebook i Instagram stranicama.
Objavljeno: 09.05.2016. u 13:00
Tagovi: Anita Dujić, nakit

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p