HRVATSKA MODA

Ljepotica i zvijer u BallRoom dvorcu

Bajkovita modna priča u predblagdanskom raspoloženju

ovom predblagdanskom raspoloženju, BallRoom Croatia, agencija za organizaciju vjenčanja, odlučila je buduće mladence zaintrigirati malo drugačijom bajkovitom pričom. Ovoga puta showroom Ballrooma inspiriran je još jednom romantičnom bajkom iz Walter Disney produkcije, Ljepotica i zvijer. BallRoom zna da je ljubav ključ svega, pa je odlučio ovu bajku pretočiti u hrvatsku verziju, a tko bi bolje utjelovio lik Zvijeri, nego li markantni glumac Ivan Herceg!

BallRoom je čvrsto odlučio opravdati titulu jedne od naših najpopularnijih agencija za organizaciju vjenčanja, te su još jednom pokazali da njihove showroom kampanje imaju tendenciju postati tradicijom. Tako je nekadašnje BallRoom mladenke, Antoniju Mišuru, Milicu Mihajlović i Eciju Ivušić, u ovoj zimskoj kampanji, zamijenio ovaj mladoženja utjelovljen u liku Zvijeri, a njegovu Ljepoticu odigrala je prekrasna mlada manekenka Paula Puškaš.

Ovi nesvakidašnji „mladenci“, snimanje su odradili u visoko estetiziranom prostoru The BallRoom showrooma, koji je neodoljivo podsjećao na dvorac zvijeri u kojem su prevladavale crvene ruže, tamni tonovi i zlatne nijanse, a prekrasne dekoracije svadbenih torti izradila je Monika Kos. Pod dirigentskom palicom vlasnice i organizatorice vjenčanja Vedrane Marić te pred objektivom dokazanog modnog fotografa s pariškom adresom Šime Eškinje, Ivan i Paula zračili su posebnom energijom u bajkovitoj atmosferi prostora BallRooma. Za styling markantnog mladoženje, koji je dominirao u elegantnim odijelima, zaslužan je renomirani modni dvojac Elfs. Ljepotica je također zasjala u haljinama spomenutog dvojca, ali i u vjenčanicama iz opusa BallRoom showrooma, koje buduće mladenke mogu izabrati na licu mjesta. A da bi što vjernije dočarali likove ove bajke make upom i frizurom, pobrinuli su se frizeri i make-up artisti iz Salona ljepote Marina. 

A da BallRoom Croatia već suvereno korača i djeluje teritorijem u domeni oranizacije vjenčanja, dokazuju mnogobrojni “najljepši dani” koje su do sada imali priliku organizirati i osmisliti i to ne samo na hrvatskom, već i na europskom tlu. Vjenčanja su do sada organizirali i u Austriji, Bosni i Hercegovini i Italiji, a jedan od projekata kojim se vlasnica Vedrana Marić najviše ponosi je cjelokupno uređenje seta na snimanju najnovijeg u serijalu filmova o James Bondu, filmu Spectre, koji se snimao i čiji je set jednim dijelom bio smješten u našoj Istri.

BallRoom Croatia nudi kompletnu uslugu planiranja, organizacije i stručnog vođenja vjenčanja. Od idejnog rješenja, odabira savršenog prostora, koncepta dizajna i dekoracije, odabira cateringa, dizajna pozivnica, aranžiranja cvijeća i odabira glazbe do finalne organizacije same svečanosti vjenčanja – razrađeno do najsitnijih detalja.

 

Foto: Šime Eškinja

Objavljeno: 07.12.2016. u 07:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p