HRVATSKA MODA

Ljetna moda na vrućem asfaltu…

Ekskluzivan editorijal ADRIAN x Fashion.hr Style Community


Informacija koja je početkom lipnja razveselila brojne hrvatske trendseterice je ona o lansiranju novog branda naziva Adrian za čiji je dizajn zaslužna renomirana dizajnerica Ivana Omazić koja je pune četiri godine bila na čelu obožavane modne kuće Celine.

Brand Adrian nadahnut je hrvatskom etnografskom baštinom i proizveden u Hrvatskoj, u tvornicama DTR i Galeb. Svaki komad iz kolekcije jedinstven je i autentičan jer objedinjuje tradiciju i dizajn te tako čuva memoriju hrvatske narodne nošnje - u krojevima, dezenima i originalnim ilustracijama naivnog crteža. Dizajnom pročišćeni komadi prilagođeni su današnjem načinu života, bez obzira na sezonu, multifunkcionalni su u namjeni od ureda, večernjeg izlaska pa sve do plaže. Više odjevnih predmeta iz kolekcije može se nositi na nekoliko načina pa tako haljine i tunike možete različito vezati, čime im se mijenja izgled i silueta, a mnogi su proizvodi nosivi i kao haljine i kao suknje.

U samo mjesec dana ovaj brand postao je glavni hit na hrvatskoj modnoj sceni, a za njihovim kreacijama poludjele su brojne modno osviještene žene diljem Lijepe naše. Mi smo vam odlučili predstaviti jednu drugačiju i dosad neviđenu stranu Adrian kolekcije – onu dinamičnu i namijenjenu mlađim trendsetericama koje svojim odjevnim kombinacijama žele privlačiti pažnju i ostavljati onaj uvijek poželjan "cool" prizvuk. Iz spomenutih razloga, odjeća s potpisom branda Adrian osvanula je u urbanim kombinacijama koje su idealne za ljeto na ulicama našeg glavnog grada, ali i kombinacijama koje jako lako možemo zamisliti na ulicama prekrasnih gradova diljem Jadrana.
 
KREATIVNO VODSTVO I STYLING: Ana Bacinger

PHOTOS: Jure Perišić

MODEL: Anja Polić (MyGuys Models)

MAKE UP: Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua
 
ODJEĆA: ADRIAN, MODNI DODACI: PRIVATNO VLASNIŠTVO STILISTA


Objavljeno: 16.07.2014. u 12:31
Tagovi: Ivana Omazić

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p