HRVATSKA MODA

Ljetne haljine: divni modeli koji pristaju svakoj figuri

Pronašli smo divne modele domaćih dizajnera koji su nas oduševili!

Ljetni mjeseci su oni koje vole prozračnost i fluidnost, a moramo priznati da haljine savršeno odgovaraju opisu. Kako bi baš svaki styling koji uključuje spomenuti odjevni predmet bio potpun, pažnju valja usmjeriti na detalje poput modnih dodataka, ali i šarmantnih printova i materijala koji uvelike mogu podignuti modnu priču na jednu posve novu razinu. Lepršave i zaigrane, ali i elegantne te ženstvene, sve to objedinjuju najdraže ljetne haljine, stoga ako već niste upotpunili postojeću kolekciju, krajnji je trenutak da to učinite.

Kao što smo spomenuli, haljine su jedan od must have ljetnih komada. Zašto je to tako krije se u sinergiji elegancije i zaigranosti koju ovaj odjevni predmet pruža, a domaći dizajneri za aktualnu ljetnu sezonu ponudili su prekrasne modele od kojih je teško izabrati favorita. Što se tiče dnevnih outfita, predlažemo da se poigrate materijalima, ali i krojevima te kreirate udobne stylish kombinacije. To ćete najjednostavnije postići odabirom vibrantnih boja ili igrom color blockinga, no naravno, nisu isključeni niti živopisni uzorci poput točkica, prugica ili sličnih geometrijskih oblika. Nadalje, prilikom odabira obuće sigurno nećete pogriješiti s trendi ljetnim espadrillama, ravnim sandalama na vezanje ili natikačama, dok večernje prigode više naginju potpeticama i nešto glamuroznijim odabirima. Sami modeli haljina koje nosimo u kasnijim satima vole svilu, transparentne materijale i upečatljive elemente koji outfitu pružaju notu ženstvenosti i senzualnosti.

Fasada

Robert Sever

Budući da je haljina bezvremenski modni odabir, nije naodmet u svoju kolekciju dodati onu s potpisom domaćih dizajnera koji svojom kvalitetom i autentičnošću sugeriraju modu koja je individualna, posebna i kreativna. Stoga,  kao biste što jednostavnije pronašli model koji najbolje pristaje vašem stilu, u nastavku smo izdvojili naše favorite!

A'marie

Diana Viljevac

Klisab

Branka Donassy, Staša Design

Ana Mara Ricov

Les Émaux

Lokomotiva by Lana Puljić

Arileo

Diana Viljevac

Robert Sever

DeLight

BiteMyStyle by Zoran Aragović

Boudoir

Varteks

Foto: Instagram, Varteks, Robert Sever, Klisab, Boudoir, BiteMyStyle, DeLight, Diana Viljevac, Arileo, Ana Maria Ricov, Lokomotiva by Lana Puljić, Les Émaux, A'marie, Branka Donassy, Staša Design, Fasada
Objavljeno: 21.07.2020. u 11:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p