HRVATSKA MODA

Ljeto traje vječno uz novu cruise kolekciju by A’marie

Kolekcija za odmor u kojoj je svaki model, od haljine do kombinezona, ‘good to go’…

Osjećaj da ljeto traje vječno inspiracija je za novu cruise kolekciju by A’marie. Dnevni izlasci koji se pretvaraju u večernje te jutra koja počinju u opuštajućoj tišini trenuci su zbog kojih u njemu uživamo još više, a nova A’marie kolekcija za odmor donosi modele koji će vas idealno pratiti upravo u tom poznatom, lijepom tempu.

Haljine u kojima ćete se odmah osjećati ‘good to go’ dolaze u nježnim nijansama - pastelno ružičastoj, nude i boji pistacija, s povremenom pojavom nenametljivog floralnog printa. Na svakom od ovih cruise modela detalji slave ljeto - poput volana koji otkrivaju ramena, šarenih tankih vezica u bojama s veselim pomponima ili točkastog printa. Tako cvjetna kratka haljina s volanom dolazi s bijelim čipkastim rubom te ukrasnom špagicom koja ukrašava leđa dok dugi čipkasti modeli mogu funkcionirati kao izbor za plažu preko kupaćih kostima, ali i kao raskošne večernje haljine. Mini modeli s cvjetovima izbor su za opuštene ljetne večeri, a maxi modeli, poput onog od nude svile, savršeni su i nezamjenjivi za svečane prigode.


Na ljetnom odmoru volimo biti jednostavni i elegantni, veseli i upečatljivi, a opet zavodljivi i nježni. Ova kolekcija upravo je okupila sve navedeno. Pronađite nešto za sebe i prepustite se svim očekivanim i neočekivanim prigodama koje vas čekaju. Više o novim modelima saznajte na našem web shopu www.amarie-fashion.com i u Gundulićevoj 19.Fotografija: Maja Kljaić
Model: Nina Mia Čikeš
Make-up: Mirta Pejić
Kosa: Mijo Majhen
Asistentica fotografije: Doris Kedžo

Objavljeno: 05.07.2017. u 09:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p