HRVATSKA MODA

Lookbook inspiriran renesansnim portretima

Kolekcija modne dizajnerice Ivane Zozoli Vargović
Ivana Zozoli Vargović lookbook
S
nažna i ženstvena priča nove jesensko-zimske kolekcije, hrvatske dizajnerice i kostimografkinje Ivane Zozoli Vargović, zabilježena kroz fotografiju Vanje Šolina, donosi nam lookbook inspiriran renesansnim portretima, prikazujući ženu kao dostojanstvenu i samosvjesnu vladaricu urbanog svijeta.

Kolekcija je kombinacija vintage stila, futurizma i Japana koju karakterizira jednostavnost forme, čistoća krojeva i finoća izrade. Kolekcijom dominiraju monokromatske boje s naglaskom na žutu, koja je simbol hrabrosti, ljepote i profinjenosti u Japanskoj kulturi.

Ivana Zozoli Vargović lookbook
Ivana Zozoli Vargović lookbook
Od kaputa u različitim varijacijama, preko sakoa, lepršavih suknji, kombinezona, hlača i haljina, svi modeli su izrađeni od iznimno kvalitetnih materijala s velikom pozornošću na kvalitetu izrade pojedinog predmeta. Podatni i mekani materijali stvaraju zanimljivu interakciju sa strogim krojevima, gdje uniformiranost odjeće gubi strogoću s pokretom tijela.

Moderna žena koja vlada svojim stilom, svojim izborom, bira bezvremenske komade koje će lako nositi i kombinirati. Ona bira odjeću koja traje i u kojoj će uživati u svakoj prilici.

Ivana Zozoli Vargović lookbook
Ivana Zozoli Vargović lookbook
Make-up potpisuje Ivana Pralija dok je glavnu ulogu odigrala predivan model Leonarda Z. (Talia Model). Kompletna kolekcija može se pogledati na Facebook stranici Zozoli.
Objavljeno: 21.11.2016. u 10:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p