HRVATSKA MODA

LuLu Couture svečano otvorio prvu flagship trgovinu

Popularni brend otvorio novu trgovinu

LuLu Couture trgovina
E
kskluzivnim partyjem za službeno otvorenje, domaći ready-to-wear brend, LuLu Couture je proslavio svoju prvu flagship trgovinu u Gundulićevoj 3 u Zagrebu.

Otvorenju trgovine su prisustvovali mnogi mediji i poznate osobe te ljubitelji ovog popularnog domaćeg modnog brenda. Oduševljenje komadima iz nove kolekcije nisu skrivale Bojana Gregorić Vejzović, Iva Jurčić, Doris Pinčić Rogoznica, Gabrijela Budimir te Isabella Rakonić koje su ovom prilikom, svaka na jedinstveni način, prezentirale kako nose svoje LuLu Couture haljine.

LuLu Couture trgovina
LuLu Couture trgovina
Modna kuća LuLu Couture, osnovana je 2013. godine, a ovoga je četvrtka, velikim partyjem za medije, partnere i kupce obilježila otvorenje prve flagship trgovine. Sve će trendseterice tako od ove jeseni omiljene haljine moći kupiti u samom centru Zagreba, u ekskluzivnom prodajnom prostoru. Veličine 70-ak m2, novouređeni prostor na samom početku sve popularnije zagrebačke shopping ulice - Gundulićeve, nudi sve najnovije kolekcije i modele ove kuće, koja je poznata po svakodnevnim, jedinstvenim, ali i glamuroznim modelima haljina.

LuLu Couture trgovina
LuLu Couture trgovina
Prostor je uređen slijedeći dizajn i poruke modela ove kuće kojima su jednostavnost i elegancija na prvom mjestu. Martina Tutić, glavna kreativna direktorica kuće LuLu Couture izjavila je ovom prilikom:

“Otvorenje trgovine u centru Zagreba odgovor je na potrebe i želje naših kupaca, koji su nam još početkom ove godine dali ideju i poticaj da se upustimo u ovaj pothvat. Kako smo htjeli najbolju lokaciju, dugo smo čekali sve dok nismo bili sasvim zadovoljni. Želimo biti na dohvat ruke našim kupcima u Zagrebu, te im ponudti najbolje shopping iskustvo u novouređenom prostoru koji odiše profinjenošću i našim jedinstvenim stilom.”

LuLu Couture trgovina

Objavljeno: 18.11.2016. u 11:06
Tagovi: LuLu Couture

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p