HRVATSKA MODA

Magična bjelina Charlie designea

Izvanredna kampanja s potpisom Mare Milin
 
Sounds of White najnovija je magična modna priča iz Charlie designa nastala u suradnji sa Mare Milin. Prepoznatljiva avangardna estetika monokromatskim magnetizmom pomiče granice; skupturalne forme s lakoćom pretvara u nosive elemente.
 
Za Loredanu je bijela boja više od inspiracije, jasno je da ju doživljava iz više aspekata, te asimetriju, dekonstrukciju, perforacije te 3D elemente vješto i neponovljivo koristi u gradnji svoje vizije. Rezanjem traka, krugova,apliciranjem cjevastih detalja od minimalističke baze gradi individualan pristup.
 
Topovi, kombinezoni, haljine, hlače s lakoćom se mogu nositi na više načina; vezanjem ili kopčanjem mijenjaju svoj primarni oblik. Gola leđa, asimetrične hlače, trake, krugovi, prozirni rubovi, gumeni detalji stavljeni su u funkciju avangardnog ljeta. Cijeli koncept dodatno osnažuju novi modeli ručno rađenih šupljikavih cipela i čizama i rezultat je jedinstvena modna priča kojoj je teško odoljeti.
 
 
Mare Milin je ovaj put dobila inspiraciju na samom snimanju. Isti styling radi u dvije varijante; tvrda i meka, muška i ženska, tough i smooth, oštro i blurano. U ovoj zahtjevnoj ulozi savršeno se snašla mlada Anamarija C. te snažno utjelovila viziju Charlie djevojke.
 

„Za pristup ovim image fotografijama inspirirao me sam model, Anamarija Crnoja, koja se privatno s lakoćom „prebacuje“ između androginog i ženstvenog principa. Promatrala sam je iza kulisa snimanja i stvorila se ideja o dvojnosti osobe, muškog i ženskog principa u nama. Realizacije ideje kumovala je fotografska tehnika snimanja s vrlo kratkom ekspozicijom i vrlo dugom ekspozicijom, u kombinaciji s izrazom i pozom. Na kraju dobili smo taj jedan moderan Victor/Victoria proizvod, upakiran u nijanse bijele boje,“ rekla je fotografkinja Mare Milin.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Mare Milin
Model: Anamarija C (Talia model)
Mua: Tena Bašić
Hair: Ana Ćala (Studio Mila)
Video: Suzana Arslani
Objavljeno: 15.03.2016. u 13:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p