HRVATSKA MODA

Mara Bratoš divno nosi LuLu Couture

Poznata fotografkinja u haljinama domaćeg brenda
Mara Bratoš  
Fotografkinja i jedna od najbolje odjevenih hrvatica Mara Bratoš zagrebačkim je ulicama zablistala u najnovijim haljinama domaćeg branda LuLu Couture.
 
Lepršave i jednostavne haljine zasigurno će svojom posebnošću osvojiti sve žene koje tijekom cijelog dana žele izgledati besprijekorno. Iako je brand LuLu Couture prepoznatljiv po svojim haljinama i tunikama s raznim ilustracijama ove sezone dizajnerica Martina Tutić brend je obogatila haljinama bez ilustracija ali naglašenog volumena. Kolekcijom dominiraju pastelne boje, a upotpunjena je i linijom nakita. Prirodni materijali zasigurno će vam omogućiti udobnost pogotovo u ove nadolazeće ljetne dane.
 
Mara Bratoš 
LuLu Couture stavlja poseban naglasak na najatraktivnije komade nove sezone, uključujući vedre i vesele boje, te prirodne materijale koje krase lepršave modele haljina te popularnu asimetriju na haljinama bez rukava. Zavodljiv i jednostavan izgled koji savršeno dočarava LuLu Couture djevojku, idealno balansira između primamljivog i nosivog, te ju čini jednostavno neodoljivom. Ready-to-wear oblik uz fashion ilustracije s akademskim potpisom i ove sezone u kombinaciji s veselim i vedrim bojama idealan su izbor za tople dane.
 
LuLu Couture 
LuLu Couture 
LuLu Couture 
LuLu Couture
Foto: John Pavlish
Make up: Martina Knapix
Kosa: Salon Ruža
Objavljeno: 28.04.2015. u 11:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p