HRVATSKA MODA

Mare Milin u novom IO Ivana Omazić Diaryju

Autoportretski eksperiment poznate fotografkinje
Mare Milin za Ivanu Omazić 
UOKVIRAVANJE SEBE novi je post na IO Ivana Omazić Diaryju, čija je autorica umjetnica/fotografkinja Mare Milin. Projekt čini slijed misli koje prati slijed fotografija u 7 vizualnih situacija, inspiriranih grafički snažnim odjevnim predmetom s ručno bojanim kvadratom. Ovaj svoj autoportretski eksperiment, Milin vidi kao intimnu priču o umjetnosti pronalaska pravog okvira za sebe, u negaciji uobičajene selfie estetike. 

IO Ivana Omazić Diary je online segment brenda IO Ivana Omazić, zamišljen kao platforma putem koje se prezentira vizija IO odjeće kroz oči umjetnika i suradnika kao što su producenti, fotografi, redatelji, slikari, glumci, ilustratori… Budući da je IO na talijanskom JA, svaki od suradnika predstavlja svoju viziju brenda, svoj vlastiti IO.

Mare Milin za Ivanu Omazić
IO Mare Milin jedna je u nizu osobnih interpretacija brenda ispričanih u prvom licu, dok su one ranije objavljene pripadale Ani Buljan i Dadi Ćosiću, Anti Cvitanoviću, Valentini Štrok, Dani Mirković, Petri Valentić i drugima.

Mare Milin za Ivanu Omazić
IO Ivana Omazić
se od sezone proljeće-ljeto 2016. prodaje u 70-ak concept storeova diljem svijeta, dok u Hrvatskoj isključivo putem online storea.

U galeriji pogledajte sve fotografije novog izdanja IO Ivana Omazić Diaryju…
Objavljeno: 07.07.2016. u 11:31

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p