HRVATSKA MODA

Marija Cvitanović u ulozi dizajnerice

Poznata stilistica lansirala je svoju prvu kolekciju haljina - MARKA
Sinoć je u zagrebačkom Art reastaurant&wine baru Dubravkin put održano modno druženje povodom predstavljanja prve kolekcije Marije Cvitanović - MARKA. U ulozi modela koje su nosile haljine iz kolekcije MARKA bile su glumice Bojana Gregorić, Nataša Janjić, Barbara Nola, Csilla Barath-Bastaić te bivši modeli Iva Balaban, Anica Kovač i Karla Kaić.


Kao dugogodišnja sudionica modnih krugova, Marija Cvitanović objasnila nam je ovaj iskorak u dizajnersku sferu: "Upravo rad na stylingu žene bio mi je inspiracija da krenem u dizajniranje haljine kao mog omiljenog odjevnog predmeta. Haljina ponajviše naglašava eleganciju kojoj oduvijek težim te ljepotu ženske figure."

Dizajnerica nam je i pobliže otkrila o kakvim se haljinama radi: "Dizajn mojih haljina je razigran, kako krojem, tako i koloritom, te naglašava žensku figuru. Pokušavam raznim krojevima istaknuti ono najbolje na pojedinoj ženi."


Svojim haljinama Marija nastoji redefinirati žensku sofisticiranost i eleganciju, neovisno o trendovima, a ako i vi želite izgledati kao moderna i samosvjesna žena koja prihvaća modni izazov, svakako se zaputite u Vlašku 7, gdje je Marija Cvitanović otvorila svoj dućan 'Marka'. Prema riječima dizajnerice, cijene su šireg raspona i u potpunosti prihvatljive današnjem standardu.


Photo: promo

Objavljeno: 29.09.2012. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p