HRVATSKA MODA

Marina Design kolekcijom oborila s nogu

Punk koji je nemoguće ne zavoljeti
Marina Design 
Mnogi su od Marine Obradović u subotu 21. ožujka očekivali tamne boje zavijene u postapokaliptičnu vibru mračnog futurizma, i to bi bilo posve u redu, no za ono što nam je poznata dizajnerica sinoć prezentirala na pisti BIPA FASHION.HR-a možemo slobodno reći jedno: nadmašila je samu sebe, a nas u publici potpuno ostavila bez riječi.

Punk na Marinin način apsolutno je neodoljiv, vrišti onim dobrim starim buntom, nonšalancijom generacije X, a uz sve to je, u svojoj reinterpretaciji, inovativan i posve drugačiji. Dominantno ženstvene odjevne predmete poput haljinica i suknji ukrašenih paletom šarenih boja (koje djeluju kao nanesene kistom u oštrim potezima) razbija strogost sakoa, punkerskog must have komada, sačinjenog od atipičnih materijala, ali u snažnom military stilu - upotpunjenog remenjem u kontrastnim bojama.

Marina Design
 
Pomno pazeći na sitnice, Marina je čitav dojam zaokužila zihericama, žutom kravatom, upečatljivim kožnim remenjem, genijalnim torbicama s lancima i chunky cipelama na punu petu radi kojih se doimalo da njezin punk koketira s raveom. Kolekcija sa stavom. Apsolutno fantastično!
   
Marina Design
 
Marina Design  
Marina Design 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
Objavljeno: 22.03.2015. u 11:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p