HRVATSKA MODA

Mateja Penava u glavnoj ulozi Emma&Nala editorijala

Poznata manekenka je zaštitno lice omiljenog branda nakita

 
Samo mjesec dana nakon što je njezin fantastični statement nakit osvanuo na stranicama prestižnog britanskog Glamour magazina te se za isti zainteresirao i britanski Vogue, zagrebačka dizajnerica Sonja Žigić izbacila je novu kolekciju ogrlica za svoj popularni brand Emma&Nala Jewelry.
 
Zadržavajući svoj nadaleko prepoznatljiv kreativni potpis, ovoga puta su mjesto vibrantnim bojama zauzele nešto zagasitije i nježnije nijanse, a dašak ekskluzivnosti dodan je infuzijom neodoljive zlatne boje u decentnim detaljima.
 
U strastvenoj, pomalo filmskoj ulozi editorijala snimljenog za pripadajuću kolekciju, kao zaštitno lice branda nalazi se jedan od najuspješnijih hrvatskih modela, Midikennova uzdanica, Mateja Penava koja je istovremeno i jedan od najvjernijih ljubitelja nakita s Emma&Nala potpisom. 'Sonja hoda po tankoj liniji između dva paradoksalna pola od kojih jedan karakterizira elegancija, klasična estetika, nježnost i pomno osmišljena struktura, a drugi je razigran, 'edgy', riskantan i moćan te iskače iz zadane forme', izjavila je poznata manekenka koja za talentiranu dizajnericu ima samo riječi hvale te nadodala: 'Doživljavam sebe kao uvijek razapetom između te dvije suprotnosti, stavljena pred izbor dvaju međusobno isključivih opcija koje svejedno obje nekako pašu. Emma&Nala uspijeva utjeloviti oboje u svakom pojedinačnom komadu nakita te me zato i toliko privlači.'
 
Na snimanju editorijala za svoju najnoviju kolekciju nakita, Sonja Žigić okupila je probranu ekipu s domaće modne scene kako bi dočarala svoju viziju idealne žene s Matejom Penavom koja svojom ljepotom i karizmom izvrsno, poput prirodnog odabira, nadopunjuje identitet brenda. Fenomenalne fotografije editorijala potpisuje talentirani Franjo Matković, šminka je djelo vrsne make-up artistice Kasandre Draganić, a za Matejinu kosu se pobrinula frizerka Nina Dundur, dok je styling za shoot osmislila Tina Lončar.
 
 
 
 
 
 
 
photo: Franjo Matković
models: Mateja Penava (Midikenn Model management), Sven Novosel
MUA: Kasandra Draganić
hair: Nina Dundur
styling: Tina Lončar
jewelry: Emma&Nala Jewelry
clothes: Kralj&Krajina, Tatjana Pantoš, Ulični ormar
production: 7others
location: Zig Zag Apartments&Rooms
Objavljeno: 30.10.2014. u 09:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p