HRVATSKA MODA

Mateyaneira ima novu kolekciju koju ćete obožavati

Ženstveno i elegantno!

Dizajnerice Mateja Dujić i Neira Sinanbašić stoje iza brenda Mateyaneira kroz čiju se priču prožima bezvremenski minimalizam i ženstvenost, a najnovija kolekcija apsolutno će vas oduševiti.

Najnovija kolekcija inspirirana je modom koju su dizajnerice gledale na svojim majkama tijekom odrastanja te je kao rezultat nastala kolekcija koja obiluje toplim zemljanim tonovima i zanimljivim dezenima. Dodavanjem modnih dodataka i muških odijela osvježena je estetika već prepoznatljivog dizajna te prožeta jedna nova svježa nota koja se je odlično uklopila u cijelu priču. Kao i uvijek, posebna pažnja usmjerena je na kvalitetu i izradu te odabir materijala, pa tako u novoj kolekciji možemo pronaći najfiniju svilu, kožu, kašmir i hladnu vunu.

Dizajnerski dvojac Mateyaneira, Mateja Dujić i Neira Sinanbašić, prošle su sezone debitirale na pisti Bipa FASHION.HR-a i već su tada, svojom prvom prikazanom kolekcijom ispunjenom fantastično krojenim, profinjenim ženskim odijelima, osvojile naklonost modne publike.

Fotografije za kampanju snimio je Franjo Matković, a istaknuti su specifični krojevi i teksture odjevnih kombinacija korištenjem krupnih kadrova, čiste fotografije i minimalizma. Kolekcija Mellow predstavljena je na ovogodišnjem Bipa FashionHR-u te na Ljubljana Fashion Weeku, a u pripremi su i daljnja predstavljanja kolekcije. Sva odjeća se u potpunosti šiva po mjeri te se svi modeli iz kolekcije mogu pogledati u showroomu koji se nalazi u Zagrebu, Primorska 14.


Foto: PR
Objavljeno: 07.01.2019. u 14:54

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p