HRVATSKA MODA

Mateyaneira Retro Restart kampanja donosi posebnu modnu priču

Još jedna odlična kolekcija poznatih dizajnerica!

Mogli bismo spomenuti deep house glazbu devedesetih, Jima Jarmuscha, psihodelične plakate Ricka Griffina, Blotter art ili cijeli arsenal halucinogenih droga popularnih od 60-ih do 90-ih godina prošlog stoljeća, no srpanjski prizor macaklina na vrućem kamenu podjednako može dočarati slatku ljetnu omamljenost kojom je obojena Retro restart kolekcija.

Sakoi su širokih ramena, krojevi oversized, a boje pastelne, dok su materijali različiti, od hladne vune, preko kože do svile, kombinacije su izmiješane i odlično funkcioniraju kao cjelina. Pored već uobičajenih sakoa i odijela, u ovoj kolekciji možete pronaći majice i hoodice za nešto ležerniji stil.

Spomenuti komadi nastali su u suradnji sa Stefanom Kokovićem, grafičkim dizajnerom koji je za potrebe ove kolekcije izradio mala grafička umjetnička djela koja su otisnuta na komadima. Koncept je fantazmagoričan splet klasične umjetnosti i svemirskih veduta upotpunjen vrlo suvremenim porukama, a inspiracija koju je crpio iz Vaporwave stila, tako prikladna za kolekciju.Art direkcija i fotografija: Stefan Koković
Make up i kosa: Ana Jaksic (MUD Make-up Designory Vienna)
Modeli: Coco i Sophie (Body and Soul Vienna)

Objavljeno: 24.06.2019. u 11:00
Tagovi: Mateyaneira

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p