HRVATSKA MODA

Mia i Tatjana u vjenčanicama brenda eNVy room

Bajkovite vjenčanice popularnog modnog dvojca u marokanskoj pustinji

Tatjana Jurić i Mia Kovačić zaštitna su lica nove bridal kampanje koju je eNVy room u suradnji s putničkom agencijom Atlas snimio na sjeveru Afrike. Dvije TV voditeljice, jedne od najljepših Hrvatica stale su pred objektiv fotografa Marka Marinkovića u predivnom krajoliku okolice Marrakecha s bajkovitim šumama palmi i nepreglednom kamenom pustinjom. 

Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević ističu kako su Tatjana i Mia dugogodišnje suradnice i ambasadorice modne kuće eNVy room pa ne čudi odabir baš ovih dviju lijepih voditeljica za zaštitna lica njihove nove kampanje. Nadodaju da je ideja svake kampanje koju eNVy room radi u suradnji s putničkom agencijom Atlas približiti i prezentirati ljudima zanimljive destinacije te njihovim vjenčanicama dati jedan drugačiji background ispunjen životopisnim, drugačijim i egzotičnim vizurama.

Marku je ovo prva suradnja s dečkima iz eNVy rooma a o samoj inspiraciji je rekao kako je Marocco destinacija s posebnim nabojem i količinom nadahnuća te je s velikim otvorenim prostorima pokušao prenijeti dojam slobode na fotografije ostavljajući istovremeno predivne modele u prvom planu kampanje.

Ležernost, udobnost i lakoća nošenja osnovne su odrednice i ove eNVy room kolekcije vjenčanica za proljeće i ljeto 2017. Ta ležerna nota u novoj kolekciji dodatno je podcrtana s nude podlogama, odnosno podlogama boje kože koje pritom ističu svu ljepotu čipke. U lepršavim donjim dijelovima dobivene su prekrasno nijansirane boje koje u pokretu posebno dolaze do izražaja, a velika pažnja je posvećena odabiru materijala pa su tako sve čipke vrhunske kvalitete te meke i podatne kako na tijelu ne bi žuljale ili sputavale pokret.

Uz romantične i elegantne haljine eNVy room je za mladenke pripremio niz modela među kojima mogu birati kombinacije za svoj poseban dan. Tu su kompleti, T-shirtevi, svileni topovi, suknje raznih dužina, kombinezoni te popularni modeli podložni transformaciji. Svakako, jedna od glavnih značajki eNVy room vjenčanica je to što se kreću u cjenovnom rangu najma vjenčanica u boljim salonima. Prodajne cijene vjenčanica rađenih po mjeri su od 6000 do 10000 kuna, a uz gotovinski popust odobrava se 10% popusta.

Svi modeli iz nove eNVy room kolekcije mogu se probati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na broj telefona 099 23 22 939, a eNVy room možete pratiti na službenoj Internet stranici www.envyroom.com ili putem Facebook profila www.facebook.com/envyroom.hr , kao i na Instagramu.

Foto: Marko Marinković
Modeli: Mia Kovačić i Tatjana Jurić
Objavljeno: 27.03.2017. u 10:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p