HRVATSKA MODA

Mia Kovačić izvrsno nosi urbani stil

Ležerna trendi izdanja poznate voditeljice

Mia Kovačić

Lijepa Mia Kovačić zablistala je kao Replay brand prezentorica, ovaj put u tandemu s poznatim glazbenim producentom Tomom in der Muhlenom. Modni fotograf Goran Čižmešija uz pomoć ovoga modnog dvojca izvrsno je vizualizirao urbanu stilsku prepoznatljivost Replay.

Mia je stilski dojmljivo dočarala duh vremena i prikazala karakter žene današnjice - istodobno snažne i ranjive. Gležnjače ili visoke štikle u kombinaciji sa živopisnim suknjama midi dužine u verziji„pencil“ ili „puni krug“ te kožnim jaknama omiljena su kombinacija poznate voditeljice. Za ležerna izdanja Mia bira boyfit ili skinny Replay jeans koji kombinira sa zanimljivim majicama, toplim pletivima ili eko-krznom.
  Mia Kovačić i Tomo in der Muhlen
 
U prvom su planu torbe koje se mogu nositi tijekom cijelog dana, ali i za vrijeme večernjih izlazaka. Čvrsto strukturirane te obogaćene atraktivnim detaljima poput zakovica i animal printa, predstavljaju pravi fashion „začin“ za jesensko-zimski look koji je uvijek definiran tamnim tonovima. Isto se može reći i za modne dodatke, posebna za hrabro dizajniran nakit koji služi za instant podizanje dnevnih kombinacija.
  Mia Kovačić i Tomo in der Muhlen
  Mia Kovačić   Mia Kovačić  Mia Kovačić    
Mia Kovačić 
Foto: Goran Čižmešija
Objavljeno: 20.10.2015. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p