HRVATSKA MODA

Mia Kovačić o komadima iz svog ormara koje nikad ne bi bacila: 'Čuvam neke od prvih kreacija naših dizajnera'

Voditeljica ne voli kupovati 'trendovski' i često nosi odjeću iz srednjoškolskih dana

Voditeljica Mia Kovačić jedna je od onih žena koje privlače poglede gdje god da se pojave. Bilo da je u pitanju televizijski angažman, glamurozni event ili ležerna šetnja gradom, Mia redovito pronalazi način da se istakne svojim odjevnim kombinacijama. Ne zazire od žarkih boja i upečatljivih uzoraka, a podjednako samouvjereno nosi i otmjene, ženstvene komade i odvažne, edgy kreacije.

Kako bismo doznali više o njezinoj živopisnoj garderobi i osobnom stilu, odlučili smo pozvati Miju u našu tjednu rubriku u kojoj razgovaramo o održivoj modi. Kovačić se pokazala idealnom sugovornicom za ovu temu jer, kako kaže, nikada ne kupuje "trendovski".

"Trend dođe i prođe, a meni je mnogo bitnije kupiti komad koji lako mogu uklopiti u različite prilike i outfite. Redovito kombiniram nove komade s komadima koje imam još od srednje škole", otkrila nam je voditeljica.

"Kojeg se komada iz svog ormara baš nikad ne bi riješila?", naše je uobičajeno pitanje koje postavljamo svakom gostu, no Mia priznaje kako odabir takvog predmeta za nju nije lak zadatak. "Mnogo je stvari koje čuvam, ali moram istaknuti kreacije pojedinih domaćih dizajnera sa samih početaka njihovih karijera. Primjerice, tu su neki od najranijih radova eNVy Rooma i Andreje Bistričić i neke od prvih haljina Boudoira i A'Marie, Unaesthetika... Za mene su to memorabilije uz koje me vežu lijepe uspomene. Jako ih volim i dan danas", kaže Mia.

Foto: Instagram, Mateja Vrčković
Objavljeno: 15.09.2023. u 17:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p