HRVATSKA MODA

Minimalistički komadi nakita kao stvoreni za slojevite jesenske kombinacije

Neodoljivi noviteti iz Juno studija

Kao savršeni komadi za hladnije dane, iz Juno studija stižu noviteti u kolekciji jesen/zima 2023./2024. uz bestsellere koji su stalno stalno u ponudi. Dolaze nam hladniji dani i slojevitost u odijevanju, pa želimo da nas i nakit prati u tome i prilagođava se novim sezonama koje slijede.

"Mi u Juno studiju vjerujemo da nakit treba pričati priču o nama na jedan suptilan način, biti dodatak našem stilu, njegova prirodna nadogradnja. Juno komadi su i dalje dosljedni sebi i onoj vječnoj klasici koja nikada ne izlazi iz mode. Estetika brenda se vodi parolom manje je više, a svaki komad je prožet osobnim potpisom osnivačice Anite Dujić Broadfoot.“Od 2016. Juno nježno, nenametljivo, ali uspješno osvaja srca svojih klijentica, pa je sukladno tome Juno razvio više linija kako bi pokrio što raznolikije modne ukuse, ali i uključio raznolike dragocjene materijale u svoje kolekcije.

Pa tako, u Juno BASIC kolekciji ove jeseni/zime ćemo nositi slatkovodne bisere na jedan vrlo klasičan način, uz puno motiva iz prirode, te srebro u pozlati kao i čistom srebru. Za nešto malo kasnije ove jesen, najavljeni su i novi dodaci iz Juno CHI linije koja će biti obogaćena zlatom, dijamantima i dragim kamenjem.Juno trenutno možete pronaci na njihovom službenom web shop-u www.junostudio.co te na prodajnim mjestima Limun studio u Zadru, Kawa u Dubrovniku te Trogir experience u istoimenom gradu.

Fotografije & styling: Anita Dujić Broadfoot
Objavljeno: 28.09.2023. u 10:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p