HRVATSKA MODA

Mirjana Klepić je pobjednica 15. Fashion Incubatora

Dizajnerica iz Rijeke pomela konkurenciju

  
Fashion Incubator, natjecanje za mlade i neafirmirane dizajnere, lansira novu modnu zvijezdu. Ona je Mirjana Klepić, ima 31 godinu i dolazi iz Rijeke, a pobjedu na  Fashion Incubatoru izborila je kolekcijom Discontining Web, za koju je organizator nagrađuje s 10.000 kuna i pozivnicom na novi tjedan mode.
 
Viktor Drago, Teo Perić, Petar Trbović, Selma Terlević i Lidija Pihler YUNIKU žirirali su 15 sezonu ovog uglednog natjecanja i među jakom konkurencijom odabrali ime u koje najviše vjeruju.
 
   
Mirjana KlepićMirjana Klepić 
  Mirjana KlepićMirjana Klepić 
 
Mirjana Klepić predstavila se kolekcijom čiji su najjači aduti odjevni predmeti od kože među kojima se posebno ističu konstrukcijski razvedene i tehnički savršeno izrađene jakne. Kožu je Mirjana spojila s gustim pletivom i upotpunila ovu zimsku kolekciju zanimljivim spojem materijala.
  KLISABKLISAB 
 
Anthony AvangardAnthony Avangard  
 Jelena HolecJelena Holec 
 
Novom dizajnericom u Osijeku su se oduševili i poznati ljubitelji mode Misav Čavajda, Edvin Liverić, Tomislav Petranović, Andrea Andrassy, Anđa Marić, Vladimir Ham, Dragan Vulin, Ana Maria Ricov, Sonja Lamut, Twins i drugi.
  
 
Dok je žiri donosio odluku o pobjendici sezone, osječka publika pogledala je posljednje kolekcije najboljih prošlogodišnjih natjecatelja Jelene Holec, Anthony Avangarda i pobjednika 2014. godine KLISAB.
  
  
U okviru programa Portanova Fashion Incubatora, članica njegovog stručnog žirija Lidija Pihler YUNIKU obilježila je dekadu dizajnerske karijere. Povodom slavlja, YUNIKU je održala samostalnu reviju kolekcije BIZZAR u impresivnom ambijentu atrija Arheološkog Muzeja u Osijeku, pod podnevnim svjetlom ispod staklene kupole. "Presretna sam što mogu reći da je YUNIKU projekt uspješan. Hvala svima koji su bili dio ove modne priče, a posebno vjernim klijenticama!" uz čašu rozea nazdravila je Lidija Pihler.
  
Yuniku 
Yuniku 
Yuniku 
Yuniku 
Yuniku
 
Foto: Dino Spaić/ Irina&Matej Weddings
Objavljeno: 15.11.2015. u 17:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p