HRVATSKA MODA

Mladi domaći dizajneri uskoro imaju pop-up u Zagrebu koji ne želite propustiti!

Odlična prilika za shopping komada koji su posebni i drugačiji!

Ljubitelje domaćeg dizajna i dobrog provoda 14. i 15. listopada očekuje prava poslastica. Sedam mladih hrvatskih dizajnerica udružit će snage i pokazati svoje nove kolekcije u centru Zagreba u sklopu SEVENT pop-up storea.

Najnoviji komadi i modni dodaci brendova Ira Rumora, FILIA Design, y/GIA, SALICULA, Josipa Fostač, Izabela Kečan i Eltier ekskluzivno će biti dostupni u zagrebačkom Program Baru (Martićeva 14F), gdje će posjetitelji u opuštenoj atmosferi, uz piće i dobru glazbu, moći uživati u shoppingu i druženju s dizajnericama.

SEVENT otvara svoja vrata u petak, 14. listopada u 16 sati, a večernji program i druženje kreću od 18 sati, kada DJ pult preuzima DJ Kali. U subotu, 15. listopada, posjetitelje uz shopping očekuje jutarnji glazbeni program uz DJ Stankoffa od 10 do 15 sati, a komadi naših dizajnerica bit će im na raspolaganju do 22 sata.

SEVENT je projekt u organizaciji sedam talentiranih žena koje stoje iza sve popularnijih domaćih brendova, a njihov je zajednički cilj približiti svoj dizajn široj publici te kupcima pružiti jedinstveno iskustvo shoppinga. Osim međusobne podrške, dizajnerice u ovom projektu stavljaju veliki naglasak i na promicanje slow fashiona kroz male kolekcije i individualan pristup kupcima.S radom ovih sedam brendova hrvatska se javnost već ranije imala prilike susresti kroz brojne suradnje s domaćim zvijezdama, sudjelovanja na izložbama i prodajnim događanjima te pojavljivanja u istaknutim modnim editorijalima. Zahvaljujući raznolikosti njihovih modnih izričaja, u SEVENT pop-up dućanu zasigurno će se naći ponešto za svakog modnog sladokusca.

Foto: PR
Objavljeno: 28.09.2022. u 14:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p