HRVATSKA MODA

Moderan muškarac obožavat će IK Studio

Ivica Klarić kolekcijom zatvorio BIPA FASHION.HR

Ivica Klarić 
Uz veliki show koji je zapalio publiku, veliku završnicu jubilarnog 20. izdanja BIPA FASHION.HR-a, obilježila je nova muška kolekcija našeg renomiranog dizajnera Ivice Klarića pod posebnim pokroviteljstvom Samsunga. 

Novu kolekciju s potpisom Ivice Klarića, obožavat će svi moderni muškarci ovisni o gadgetima, a koji se uz to vole lijepo odjenuti. Ovosezonska capsule kolekcija, naime, pruža odmak u vizuri na koju smo inače navikli gledati od IK Studia u prethodnim kolekcijama. Forma je pak ponešto neformalnija i prilično komotna, odmaknuta od strogosti klasičnih odijela i košulja, a tome svakako pridonose zanimljivi krojevi i korištene tkanine poput vunenih gabardena, pletiva i pamučnih popelina.
 
Ivica Klarić  
Ivica klarić 
 
Novu siluetu muškarcu Ivice Klarića daje i kombinacija krojeva košulja i majica, sakoa i vesti te kaputa i balonera. Boje koje se provlače kroz kolekciju su osnovni ton crne, nijanse sive i nijansa maslinasto zelene uz bijeli ton koji se pojavljuje jedino na košuljama kao osnovnom muškom odjevnom predmetu. Hlače su pritom poprilično slim fit te sežu do gležnja. Definitivno još jedna Klarićeva kolekcija koja će osvojiti svakog modernog muškarca!
 
Ivica Klarić 
Ivica Klarić 
Ivica Klarić 
T.L.
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
 
Cijelu kolekciju Ivice Klarića pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 01.11.2015. u 11:35

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p