HRVATSKA MODA

Modna linija FASHION.HR by eNVy room

Počelo veliko sniženje u svim BIPA trgovinama

FASHION.HR by eNVy roomsklopu Bipa FASHION.HR Cruise Collection na zagrebačkom Tomislavcu je predstavljena nova kolekcija modne linije FASHION.HR by eNVy room. Ovo je već treća suradnja s najjačim imenima naše modne scene koju je FASHION.HR pokrenuo prije više od godinu dana kako bi tržištu ponudili dizajnerske kolekcije po pristupačnim cijenama. Kolekcija FASHION.HR by eNVy room dostupna je u svim Bipa trgovinama od 3. srpnja, a od 1. kolovoza na snazi je veliko sniženje u svim Bipa trgovinama!

FASHION.HR by eNVy room

Nakon što je prošle godine ljetna kolekcija ostvarila ogroman uspjeh i po prvi put ponudila vrhunski dizajn dostupan svima, ove će sezone prepoznatljivi dizajnerski motiv leptira biti
must have sezone. Za vruće ljetne dane i noći dizajneri eNVy rooma kreirali su suknju koja se može nositi i kao suknja ali i kao haljina, a kolekciju još čine majica, japanke, torbica i ručnik.
 
FASHION.HR by eNVy room
 
Autorski dizajn po popularnim cijenama koji je FASHION.HR ponudio u suradnji s našim poznatim dizajnerima već je stvorio veliki krug obožavateljica.
 
FASHION.HR by eNVy room
Lagana, prozračna, lepršava, morska kolekcija izrađena je od kvalitetnih materijala, a prevladavaju morski motivi u plavim nijansama.

„Jako smo ponosni na ovu suradnju i za ovo ljeto smo osmislili pravu mini ljetnu kolekciju u kojoj se mogu pronaći žene svih dobnih skupina. Svi se komadi mogu jako dobro uklopiti u ljetni svakodnevni stajling i vjerujemo da će svaka žena bez problema pronaći nešto za sebe i taj komad lako uklopiti u svoj ormar”, izjavili su Nikica i Vjeko, dizajneri eNVy rooma.
 
Fashion.hr by eNVy room
 
Foto: Franjo Matković, Jure Perišić, Instagram

U galeriji provjerite kako poznate Hrvatice nose kolekciju FASHION.HR by eNVy room...
Objavljeno: 02.07.2015. u 19:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p