HRVATSKA MODA

Modna poezija dvojca eNVy room osvojila publiku

Samostalna revija dvojca druge večeri BIPA FASHION.HR-a

envy room

Druga je večer BIPA FASHION.HR-a u 10. paviljonu Zagrebačkog Velesajma bila rezervirana za cijenjeni dizajnerski dvojac eNVy room koji je, pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike, zagrebačkoj modnoj publici prikazao još jednu čarobnu modnu priču iz svoje radionice i iznova, naravno- oduševio. 

U poetičnoj igri svjetla i tame, uz žarulje koje su se palile i gasile duž piste kojom su koračali modeli, eNVy room je publici prikazao jednu zaokruženu modnu priču. No, posebna je čar kolekcije popularnog dvojca upravo u tome što je baš svaki komad pričao priču i bio pedantno i dosljedno promišljen. U igri materijala i krojeva, komadi su, začinjeni prepoznatljivim eNVy room rukopisom, ponovno odisali nenadmašnim damskim štihom i elegancijom, pripadali oni mračnom početku, rascvjetanoj sredini ili svijetlom kraju kolekcije. 
 
envy room 
 
Poseban začin tom dominantno damskom dojmu dali su upravo detalji - elegantni zvonoliki rukavi, čipka koja je u crnoj izvedbi djelovala nekako dekadentno mračno, srebrne šljokice, transparentni materijali koji su sačinjavali čitave komade ili tek poneke dijelove, djevojački ženstvene kragne uparene s pussy bow mašnama te fantastični modni dodaci poput torbi upotpunjeni lancima koji služe da se elegantna torbica preobrazi u ruksak. Kao točka na i stylingu koji bi poželjela svaka djevojka bile su Fendi naočale koje su pridonosile kulerskom dojmu. 
 
envy room  envy room 
 
Šareni floralni motivi, koje je dvojac posuo po središnjim izlazima svoje kolekcije, razbili su svojom razigranošću i upečatljivim koloritom tamne i svijetle komade istovremeno majstorski zadržavajući dosljednost u krojevima. Čarolija koja je zaogrnula prezentaciju modnog dua, publiku nipošto nije ostavila ravnodušnom. Stoga i ne čudi jedan od najgromoglasnijih aplauza koji se prolomio prostorijom nakon neke revije. eNVy room je još jedanput oborio s nogu modne zaljubljenike!
 
envy room 
envy room  envy room
  envy room
 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
 
Ostale komade iz kolekcije pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 29.10.2015. u 07:22

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p