HRVATSKA MODA

Modne urednice na pisti Dove FASHION.HR-a

Dove revija ''Samo svoja'' by Aleksandra Dojčinović

Dove FASHION.HR već se petu godinu zaredom održava pod generalnim pokroviteljstvom etabliranog svjetskog beauty brenda Dove koji uspješno promovira filozofiju stvarne ljepote afirmirajući različite tipove ljepote, samopouzdanje i njegu žena svih generacija, a posebna pozornost javnosti redovito je usmjerena na posebne Dove kolekcije rađene u suradnji s vodećim hrvatskim dizajnerima. Već drugu sezonu zaredom, dizajnerica Aleksandra Dojčinović osmisliti će posebnu Dove kolekciju ''Samo svoja'' te interpretirati Dove poruku na sebi svojstven i senzualan način.

Nakon originalne revije s najpoznatijim hrvatskim blogericama, u ulozi Dove ambasadorica na pistu će ovoga puta kročiti hrvatske modne urednice i novinarke. Upravo su mediji ti koji su zaslužni što smo tijekom niza godina uspjeli ''dotaknuti'' i inspirirati brojne žene te proširiti definiciju ljepote. S druge strane, to su žene koje su istovremeno majke, prijateljice, kolegice i u punom smislu riječi stvarne žene. One su: Ana Pavić, Vesna Blašković, Selma Terlević, Petra Grgičević, Ines Preindl, Svjetlana Matić, Aleksandra Orlić, Ana Gudelj-Marić, Mija Dropuljić i Iva Gradišer. Izražena osobnost, originalan stil te prije svega dobar osjećaj kako je biti u vlastitoj koži povezuje ovih 10 mladih žena te ih čini idealnim ambasadoricama Dove filozofije.

                           

''Sretna sam što se moja suradnja s Doveom nastavila revijom ''Samo svoja'' koju će predstaviti modne urednice i novinarke, budući da s većinom njih godinama vrlo uspješno i ugodno surađujem. Vjerujem da će cure koje se modom uspješno bave iza kamere savršeno obaviti i zadatak hodanja po pisti u mojim kreacijama.'' - kaže Aleksandra.

Kako je to biti samo svoja pokazati će u subotu, 13. listopada kada će imati čast zatvoriti ovosezonski Dove FASHION.HR. Ne sumnjamo kako će Aleksandra Dojčinović u suradnji s novinarskim snagama osmisliti jedinstvenu Dove priču ljepote i inspirirati brojne žene.

 

photo: Goran Čučković

Objavljeno: 04.10.2012. u 12:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p