HRVATSKA MODA

Modni svijet pomaže potresom pogođenim područjima odličnom i korisnom inicijativom!

Sjajne vijesti koje mame osmijeh na lice!

Forever Friends, humanitarna fondacija kompanije Fashion Company, donirala je dvadeset tisuća eura za pomoć ugroženim građanima i saniranje posljedica razornog potresa koji je pogodio Hrvatsku, a donacija je uplaćena na namjenski račun Fonda 5.5 i zaklade SOLIDARNA u okviru akcije prikupljanja sredstava za kriznu podršku žrtvama potresa u Petrinji i Sisačko-moslavačkoj županiji.

“U situaciji kada je na tisuće stanovnika Petrinje, Gline, Siska i okolnih mjesta ostalo bez svojih domova, i kada postoji još uvijek velika opasnost od novih potresa, naša dužnost je pomagati koliko god je u našoj moći. Ovom donacijom želimo bar djelomično ublažiti poteškoće s kojima se suočavaju ljudi koji su pretrpjeli velike gubitke tijekom potresa i podržimo njihov oporavak tijekom nadolazećih tjedana i mjeseci. Sada je najvažnije stajati jedni uz druge i pokazati solidarnost kada je to najpotrebnije, izjavila je Iva Babović, predsjednica Forever Friends fondacije.

Fashion Company je vodeća modna retail kompanija u jugoistočnoj Europi, s 1000 zaposlenih i preko 120 maloprodajnih objekata u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i Rumunjskoj. Briga i odgovornost prema zaposlenima, kupcima i zajednici temelji su na kojima počiva gotovo tri desetljeća poslovanja kompanije. Zahvaljujući brojnim humanitarnim akcijama u regiji, društveno odgovorno ponašanje postalo je sastavni dio korporativne kulture Fashion Company.

Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 13.01.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p