HRVATSKA MODA

Modnim performansom Hippy Garden oduševio publiku

Ekskluzivno predstavljanje unikatnih modela u kultnom zagrebačkom hotelu Esplanade

Za ovu prigodu čarobno dekorirana Smaragdna dvorana hotela Esplanade jučer je bila pretvorena u raskošnu modnu pistu, kojom su defilirale čarobne modne Marquise. Na taj je način renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio kolekciju ekskluzivnih unikatnih haljina inspiriranih duhom vremena kad su u cijelosti vladale plemkinje.

Linije Hippy Garden Couture kolekcije su fluidne s ubačenim transparentnim dijelovima visoko vrijedne svile i brokata, a silueta je vrlo profinjena i elegantna. Đurđica Vorkapić nastavlja u stilu po kojem je brend prepoznatljiv dugi niz godina, jasno njegujući autorsko definiranje volumena s tipičnim elementima koji označavaju senzualnost, eteričnost, samouvjerenost potpune Hippy žene. 
 

Brend Hippy Garden je ovom couture kolekcijom bez kompromisa u umjetničkom ili zanatskom dijelu ostao vjeran svom izričaju.
 
”Ovom prilikom htjela bih zahvaliti svim suradnicima, prijateljima, medijima koji su nam pomogli da ovako zahtjevna misija postane realnost. Kreirali smo mističnu oazu stila u kojoj se moda isprepliće s djelima glazbenih virtuoza, davno zaboravljenim recapturama, bajkovitom glazbom i fantastičnim scenskim izričajem te ću je zasigurno zauvijek pamtiti", rekla je Đurđica Vorkapić.
 
 
 
 
 
 
 
   
Foto: Goran Matijašec
 
Tko je došao na Hippy Garden reviju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 02.12.2015. u 12:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p