HRVATSKA MODA

Modno carstvo eNVy rooma u središtu Zagreba

Otvoren showroom poznatog modnog dvojca 
envyroom
O
miljeni dizajnerski dvojac eNVy room, poznat po glamuroznim vjenčanicama i večernjim haljinama, u društvu brojnih poznatih ambasadorica proslavio je otvorenje novouređenog showrooma. Prodajno-izložbeni prostor koji se proteže na više od 250 kvadratnih metara u središtu Zagreba, elegantno i moderno uređen, otvara novo poglavlje u dugogodišnjoj karijeri jednog od vodećih modnih brendova.

Pravo modno carstvo, minimalistički uređeno s bijelim zidovima i podovima, nudi ekskluzivan pogled na više od 60 modela vjenčanica i isto toliko večernjih toaleta. U bogatoj ponudi uz bajkovite haljine i vjenčanice, mogu se naći i modni dodaci poput torbica s potpisom eNVy rooma.


Novi prostor, koji se nalazi u Vlaškoj ulici 68, prati i novi vizualni identitet branda koji se nakon više od 12 godina rada na hrvatskoj sceni može pohvaliti brojnim poznatim obožavateljicama u čijem su društvu proslavili i ovaj najnoviji uspjeh. Među njima su bile Mia Kovačić, Bojana Gregorić, Antonija Blaće, Judita Franković, Tatjana Jurić, Petra Kurtela, Korana Gvozdić, Kristina Krepela, Edita Misirić, Sementa Rajhard, Mirna Zidarić te brojne kolege dizajneri. Za kreativno rješenje i uređenje prostora zaslužni su sami dizajneri, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, čija se estetika i potpis osjete odmah po ulasku u novi showroom.


„S obzirom da su naše haljine rađene od skupocjenih tkanina i ukrasa i svakoj posvećujemo veliku pažnju kako bi na kraju naše klijentice u njima zablistale, zaključili smo kako bi i naš showroom trebao biti podjednako ekskluzivan. Zato smo uložili jako puno truda i ideja u uređenje ovog prostora, jer želimo da to bude oaza u kojoj će naše klijentice u potpunosti doživjeti filozofiju eNVy room branda, a to je da se svaka žena u našim haljinama mora osjećati posebno“, izjavili su povodom otvorenja showrooma dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.  


Modni dvojac eNVy room najveći je procvat doživio upravo u periodu ekonomske krize kada su mnogi drugi brendovi nestajali ili se borili za egzistenciju. "Brend je i prije početka same krize već duže vrijeme postojao, što mu je itekako pomoglo u recesijskom razdoblju. Uveli smo neke nove proizvode i donekle prilagodili cijene. Ostalo se jednostavno dogodilo", dodaje skromno dvojac koji je svoj uspjeh sada okrunio ovim fantastičnim prostorom u centru Zagreba te je pritom naglasio kako će i dalje nastaviti raditi prema unaprijed dogovorenom terminu, kao što su i do sada činili. 


Staklena stijena koja se pruža dužinom cijelog prostora pruža pogled na prekrasan zeleni vrt, a zahvaljujući snopovima dnevnog svjetla, više od 120 modela vjenčanica i večernjih toaleta izloženo je poput pravih umjetničkih djela. Unikatne vješalice za haljine izrađene su po želji dizajnera u jednoj staroj zagrebačkoj željezariji, a garderobe za presvlačenje pretvorene u velike zrcalne zone koje dodatno otvaraju prostor i čine ga prostranijim. Bijeli podovi i atmosferska rasvjeta koja stvara gotovo galerijski ugođaj, čine intimnu, a opet glamuroznu atmosferu u kojem dizajneri svakoj klijentici mogu pružiti individualan pristup te jedinstven doživljaj dok biraju najljepše haljine za svoje posebne životne trenutke.


Kolekcije u eNVy room showroomu mogu se pogledati uz prethodnu rezervaciju termina na broj telefona 099 2322 939, a eNVy room možete pratiti na službenoj Internet stranici www.envyroom.com ili putem facebook profila www.facebook.com/envyroom.hr, kao i na Instagramu.


Bojana Gregorić i Judita FrankovićBojana Gregorić i Judita Franković


Tatjana Jurić i Sementa RajhardTatjana Jurić i Sementa Rajhard

Foto: Matej Grgić i Jure Perišić
Objavljeno: 16.09.2016. u 10:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p