HRVATSKA MODA

Mojih pet najdražih: MARA BRATOŠ

Top lista najdražih make – up proizvoda poznate fotografkinje

Dubrovačku fotografkinju Maru Bratoš, koja nas je svojim stilom osvojila već nebrojeno puta, morali smo privesti na ispitivanje o pet najdražih make - up proizvoda, budući uvijek savršeno izgleda, a znamo da, kao i svaka žena, gaji ljubav prema malim kutijicama ljepote.

Najveća svjetska imena, od Lancome-a do Diora našla su se na popisu Mare Bratoš, koja time odlično dopunjuje svoj retro elegantni stil, čineći ga iznimno ženstvenim i izbalansiranim. Neizbježni puder, sjenila i sjajila te uvijek potrebita hidratizirajuća krema jednostavno nemaju zamjene.

1. Krema za lice SOTHYS

Kreme Sothys, koje dolaze u mnogo verzija, idealne su za osjetljivu kožu te imaju umirujući efekt. Njega, njega, njega - misao je kojom se povodi jedna od naših najdražih fotografkinja.

2. Lancome - Teint Idol - tekući puder

Puder je ženama najbolji prijatelj?! Naravno da jest i to je posve opravdano, budući da prikriva sve one male mane koje drugi ne trebaju vidjeti.

Lancome, kao stara i etablirana francuska kozmetička kuća, nudi široku paletu pudera, a gospodična Bratoš odabrala je TEINT IDOL koji najbolje pristaje njenom tenu.

3. Dior - 4 couleurs - sjenilo

Dior, vječni Dior - Mara je odabrala jedan od modela linije 4 couleurs koji dolazi u raznim nježnim varijantama. Od ljubičaste do plave - sve zavisi kako se odjenete toga dana i kamo idete.

4. Chanel #78 - ruž za usne

Nježna i iznimno ženstvena roza varijanta najbolji je modni detalj svake žene, barem prema riječima Mare koja naprosto obožava ovu varijantu poznatog ruža. Nježno, djevojački, a opet koketno.

5. DiorBlush - rumenilo

Rumenilo kao završni dodir svakog make - upa mora slijediti ostala pravila lica te dodatno naglasiti sjaj u obrazima kojeg svaka žena treba imati. Mara je odabrala DiorBlush.

 

Marko Banjavčić

Objavljeno: 02.07.2010. u 09:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p