HRVATSKA MODA

Monokromatske igre Ksenije Vrbanić

Kampanja: XD-Xenia Design proljeće 2014.

Ksenija Vrbanić i njezin tim, polako pakiraju kufere za sajam u Dusseldorfu koji će u narednih tjedan dana okupiti neke od najznačajnijih europskih dizajnera.

Netom prije odlaska na sajam, snimljena je i nova kampanja za kolekciju proljeće/ljeto 2014. koja je predstavljena u Parizu.

Za naredno proljeće Ksenija ostaje vjerna svojoj prepoznatljivoj estetici koja se temelji na minimalističkim komadima vrhunske izvedbe. "I've got the xddimension" kolekcija, bazirana je na monokromatskim kombinacijama crne i bijele s vibrantnim detaljima u zelenoj, pink i plavoj.

Po riječima same dizajnerice, okosnicu kolekcije čini odnos između uskog i širokog: "Naglasak je na isticanju ženskog tijela na mjestima gdje je poželjno, a sakrivanju strateških dijelova.  Postignuti cilj je vrlo ženstvena silueta koja ima mogućnost transformacije od  alfa žene do romatične duše." - izjavila je Kesnija Vrbanić.

Za vizuale kampanje zaslužan je Marko Grubišić, make up je djelo Saše Jokovića, a ulogu modela preuzela je Lana Petanić (Talia Models).

A.P.

Photo: Marko Grubišić

 

Objavljeno: 18.07.2013. u 13:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p